Artan

12,98 10 14:08
116,60 10 14:05
57,20 10 14:08
24,48 9.97 14:09
51,00 9.96 14:08
Artan Hisseler

Azalan

213,40 -10 13:55
171,40 -9.98 14:09
13,23 -9.94 14:09
5,52 -9.8 14:09
262,75 -8.45 14:09
Azalan Hisseler

İşlem

7.373.660.202,34 14:09
4.840.123.793,25 14:09
2.851.272.698,97 14:08
2.487.166.796,15 14:09
2.313.771.599,10 14:09
Tüm Hisseler
Sayfa 5/65 İlkİlk ... 345671555 ... SonSon
Arama sonucu : 536 madde; 33 - 40 arası.

Konu: MERCN - Mercan Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by drsn.aak Yazıyı Oku
    Yine de başarılı olmuş diyebiliriz. En azından talep gelmeyip iptal olmamış. Ky nin kazandığı 3 kuruşa gözünü dikersen böyle olur. Ben ky olarak ekonomiye bulunmaz bir kaynak sagliyodum. Şimdi onlar düşünsünler. Katılmam olur biter. Sanki bulunmaz Hint kumaşı. Attigin taş urkuttugun kurbağaya degiyo mu...
    1 liralık malını 5 liraya tereddütsüz kılçıksız satarken, ky nin kazandığı 3-5 kuruşa göz dikersen olacağı bu. Bundan sonraki 100-200 lük halka arzlar ancak yapılırda diğerleri çok zor , halka arz iptal haberleri çok olur gibi şirket garantisi olmazsa...

Bir aracı kurumun açığa satması ile başladı her şey bunu önce Arzum hissesinde açığa mal verdiler orada küçük yatırımcıyı yüzde 20 zarara uğrattılar sonra tureks de görüldü orada da yüzde 40 zarara uğrattılar küçük yatırımcıları galata wind de daha açılır açılmaz açığa satışlar oldu bu küçükleri iyice ürküttü arkasından kalekim de gördük benzerini ve diğerlerinde yani açığa satış yasaklanmadıkça borsaya girilmez bile hiç bir hisse alınmaz bence

3. Mercan kimya kendi sektöründe lider firma. Nasıl talep bu kadar az kalmış enteresan

qua granit, kalekim, kervan gıda gibi kaliteli arzlardan Biri olarak gördğğüm mercan kimya da başarısız halka arzın sorumlusu kim acaba? Talep eskisi gibi değil. Bu nedenle arzlarda iskonto miktarını artırmaları gerekiyor. Aracı kurumşar bunu göremiyorlarsa önümüzdeki dönemde talepsizlikten birçok arz iptal olabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by yhekinoks Yazıyı Oku
    ÇOK doğru söylemişsin agzına sağlık
    benim de söylemek isterdigim buydu ky lerin 3 kuruşu
    ekonomiye can verme anlamında bir denize dönüşüyordu
    şimdi deniz kurudu yüzecekleri yer yok artık sahilde güneşlenip dursunlar bakalım.
    Aklın yolu bir üstad. Zorda olan şirketlere karşılıksız, geri ödemesiz kaynak saglaniyodu. Bindiğin dalı kestin

5.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    Bir aracı kurumun açığa satması ile başladı her şey bunu önce Arzum hissesinde açığa mal verdiler orada küçük yatırımcıyı yüzde 20 zarara uğrattılar sonra tureks de görüldü orada da yüzde 40 zarara uğrattılar küçük yatırımcıları galata wind de daha açılır açılmaz açığa satışlar oldu bu küçükleri iyice ürküttü arkasından kalekim de gördük benzerini ve diğerlerinde yani açığa satış yasaklanmadıkça borsaya girilmez bile hiç bir hisse alınmaz bence
    Halka arz olan şirketlerde açığa satış yok. Sizi ben penta forumunda da gördüm. Orda da yanlış bilgiler verdiniz. Önce araştırın sonra yazın.

6. Bist 50 dışında aşığa satış yasak
     Alıntı Originally Posted by drsn.aak Yazıyı Oku
    Halka arz olan şirketlerde açığa satış yok. Sizi ben penta forumunda da gördüm. Orda da yanlış bilgiler verdiniz. Önce araştırın sonra yazın.
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest

7.  Alıntı Originally Posted by drsn.aak Yazıyı Oku
    Tureks de ellerinde 150 bin lot varken, satışa 750 bin lot nasıl konuldu? size zahmet açıklasanızda bizde öğrensek?

8.  Alıntı Originally Posted by seaeagle Yazıyı Oku
    Tureks de ellerinde 150 bin lot varken, satışa 750 bin lot nasıl konuldu? size zahmet açıklasanızda bizde öğrensek?
    Açığa satış pay senetleri borsa istanbulun sitesinde var. Böylesi göz önünde olan bir halka arzda bunu yapmaya cesaret ister. Turexte hatalı işlem oldu diye açıklama yapıldı. Ha bu hatalı işlem değildi bilerek yapıldı diyebilirsin ama bunun adı açığa satış olmaz. Alış satislarda City, Deuche pek görünmez mesela . Onların adına Ünlü, global gibi kurumlar alır ya da satar 2gun sonra takaslarda görünür. Yani bir kurum başka kurumun malını alıp satabilir. Bilmem açıklayabildim mi ya da siz anlayabildiniz mi...

Sayfa 5/65 İlkİlk ... 345671555 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •