Sayfa 5/574 İlkİlk ... 345671555105505 ... SonSon
Arama sonucu : 4585 madde; 33 - 40 arası.

Konu: Viop LXIV

1. Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluğuna itiraz edildi -Habertürk
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

2. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yapılan 'terör' ve 'yolsuzluk' operasyonları sonrası tutuklanan Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluğuna itiraz edildi.

İmamoğlu'nun avukatları Fikret İlkiz, Mehmet Pehilvan, Tora Pekin ve Hasan Fehmi Demir, İstanbul 10. Sulh Ceza Hâkimliği'ne itiraz dilekçesi verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yapılan 'terör' ve 'yolsuzluk' operasyonları sonrası tutuklanan Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluğuna itiraz edildi.

İmamoğlu'nun avukatları Fikret İlkiz, Mehmet Pehilvan, Tora Pekin ve Hasan Fehmi Demir, İstanbul 10. Sulh Ceza Hâkimliği'ne itiraz dilekçesi verdi.

3. nohut dayu, Ekrem başkan bu ülkenin tek umudu..sevelim sevmeyelim şuanki çizilen resim bu..
    ama delikten hemen çıkamaz..
    nedenleri ;

1. borsa için hala pahalıyız ( bu sebebi değil tabiki, göstergedir)
    2. dolar ederine gelmedi
    3. abd dibe çook uzak..

eğerki bu 3 durum gerçekleşmeden önce delikten çıkarsa piyasada yalancı bahar olur bu da hasat da zarara neden olur..
    ÜST AKIL BUNU İSTEMEZ..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

4. borsa için söylenecek çok teknik durum var ama bazıları anlamaz ..bilmez ..dinlemez..
    8500 lerin kırıldığını 5 ay önce yazdım..üstü TUZAK diye de yazdım..ama adam diyorki bak şu kadar yükseldi bu nasıl analiz..
    ben anlamam onu..8500 üstündeki her fiyat TUZAK OLMAYA DEVAM EDİYOR..

5. Ilginc gelismeler .
    Binali Yıldırım’ın başkanlığını yaptığı Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi’nin üç üyesi olan Özbekistan, Kazakistan ve Türkmenistan Kıbrıs Rum Kesimi’nde büyükelçilik açtı. Ankara ise yaşanan gelişmelere karşın sessizliğini koruyor.

Bizimkilerin kancası Katar Netanyahu 'ya maddi destek veriyor.
    Katar,BAE Yunanistan ve Kıbrıs Rum kesimi ile Ege'de ortak tatbikat yapıyor.
    Suriye yönetimi İsrail ile anlaşma yolları arıyor.
    Turkiye'nin Suriye'de us yapmak istediği yer İsrail tarafından bombalanıyor.
    İktidarın önceliği
    İmamoglu,
    Boykota karşı Bakanların alışverişe çıkması,
    RTÜK başkanının goreviymis gibi reyting aciklamasi

6. abd testere ile dip arayışına girerken bizim borsa da İmamoğlu davası ile testere yapacak..yeni yol yöntem bu..
    plan bu..onlar çok satarken biz az satacaz onlar tepki yaparken biz satacaz vs.. at izi it izine karışacak..
    ve en sonunda tüm borsalar dibe gelecek..
    sonra İMAMOĞLU nu çıkartırlar..

7.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    nohut dayu, Ekrem başkan bu ülkenin tek umudu..sevelim sevmeyelim şuanki çizilen resim bu..
    ama delikten hemen çıkamaz..
    nedenleri ;

1. borsa için hala pahalıyız ( bu sebebi değil tabiki, göstergedir)
    2. dolar ederine gelmedi
    3. abd dibe çook uzak..

eğerki bu 3 durum gerçekleşmeden önce delikten çıkarsa piyasada yalancı bahar olur bu da hasat da zarara neden olur..
    ÜST AKIL BUNU İSTEMEZ..
    Her şey çok güzel olacak.!
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    abd testere ile dip arayışına girerken bizim borsa da İmamoğlu davası ile testere yapacak..yeni yol yöntem bu..
    plan bu..onlar çok satarken biz az satacaz onlar tepki yaparken biz satacaz vs.. at izi it izine karışacak..
    ve en sonunda tüm borsalar dibe gelecek..
    Yaw Karaduman dayu bu nassı bi analez, önce kim kime değdirecek bi sıralama yabsayduk
    Sonuc itibariyle, burda hergün para dağıtıyorlar vob yab paraları katla
    Hisse alan batıyor
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 5/574 İlkİlk ... 345671555105505 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •