Yarında kalanın yarısını1.50 satış yaz beyaz sayfa senin malları cok sevdi spek amcam sen verdikçe gidiyor yap bi kıyak daha
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.
Bide arkadaşın biri takas atsa ne iyi olacak..
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.
6 şubat tarihinde ray sigorta 0.68 de iken yazdı bunu tatarramazan......Kron telekom topiğinde yeni kron telekomumuz RAY SİGORTAdır dediğim için 1 hafta ceza vermişlerdi.Kron telekomda neden RAY SİGORTA yı övüyorsun diye.......4 -7 tl aralığı 2 yıllık hedeftir diye yazmıştım.......Ray sigorta daha 0.68 iken.....!!!!!
6 şubatta 0.68 idik,şimdi ise 27 marttayız ve 1.34 teyiz......Daha yolun başındayııııııızzzz.......!!!!!!
Delireceksiniz.......Kron telekom 1.70 lerde iken 2 yılda 13-14 tl ler hedef demiştim......12 den döndü ama daha 2 sene dolmadı.....!!!!!!
Ray sigorta bir tatarramazanın 6 şubat 2017 de 0.68 den keşfedip İFŞA ettiği bir hissedir .Hedef 2 yılda 4-7 aralığı.Tutar tutmaz onu bilmem........!!!!!!!!!
Nerdesin atıp tutan?Kağıt düşünce çenen de kapanmış.....!!!!
Şu an için eşleşme 1.24 te......!!!!!!
Son düzenleme : tatarramazan.; 28-03-2017 saat: 12:17.
Ulan sahtekarlar ortaya çıktı......Palavracılara bakın siz.......Kağıt çıkınca bende şu kadar var ,şu ,bu diyorlardı.Düşünce ses yok..........!!!!!
Ulan ben DİMDİK buradayım.......!!!!!
Hayal dünyasında yaşayan kafayı yemiş g.....r..........!!!!!
Yürüyün işinize......Lafımın gittiği yer belli........Ben buradakileri bilmiyordum öğrendim......!!!!!
Üzerine alınacak kişi belli......!!!!!
Yer İmleri