Sayfa 50/196 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon
Arama sonucu : 1561 madde; 393 - 400 arası.

Konu: RAYSG - Ray Sigorta

1.  Alıntı Originally Posted by tatarramazan. Yazıyı Oku
    Uçuyoruz Orhan Abiiiiiii...........!!!!!!!!!
    bu uçuşun sebep/leri nedir?

2.  Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    Karar verdim.100 bin lotu tutacağım. makina çalıştırıyorlarmış. Hahahaha

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yarında kalanın yarısını1.50 satış yaz beyaz sayfa senin malları cok sevdi spek amcam sen verdikçe gidiyor yap bi kıyak daha

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.

3. Bide arkadaşın biri takas atsa ne iyi olacak..

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.

4.  Alıntı Originally Posted by tatarramazan. Yazıyı Oku
    Neden RAY sigorta?

1......Piyasa değeri 112 milyon tl.......9 aylık kar 22 milyon.......

2......Hisse C grubunda.....Piyasa yapıcı atanırsa tüm günlük işlem görebilecek......

3......Hisse fiyatı 6 aylık ortalaması 1.2 olursa direkt B grubuna geçecek ve tüm gün işlem görecek.....

4......Hissenin %4 ü piyasada.Yani çok sığ bir hisse.Hisselerin % 96 sı patronda.....

5......Hisse grafiği 7 yıl sonra ilk defa aşırı alım bölgesine girdi.....

6......Dibinin de dibinde olan hisselerden biri.......

İşte bu gerekçelerle yeni bir tatarramazan hissesi daha doğuyor......!!!!!!

Yaz bunu tarih.....!!!!!!!

6 Şubat 2017 ......RAY SİGORTA fiyatı 0.68 den uzun ince bir yola çıkıyorum.....!!!!!!

Ya Allah bismillah.....!!!!!
     Alıntı Originally Posted by bysb Yazıyı Oku
    bu uçuşun sebep/leri nedir?
    6 şubat tarihinde ray sigorta 0.68 de iken yazdı bunu tatarramazan......Kron telekom topiğinde yeni kron telekomumuz RAY SİGORTAdır dediğim için 1 hafta ceza vermişlerdi.Kron telekomda neden RAY SİGORTA yı övüyorsun diye.......4 -7 tl aralığı 2 yıllık hedeftir diye yazmıştım.......Ray sigorta daha 0.68 iken.....!!!!!

6 şubatta 0.68 idik,şimdi ise 27 marttayız ve 1.34 teyiz......Daha yolun başındayııııııızzzz.......!!!!!!

5.  Alıntı Originally Posted by tatarramazan. Yazıyı Oku
    Borsada vurgun böyle hisselerde vurulur......Biz borsadan voleyi vurup arsa aldık......Borsadan voleyi sağlam hisseler alarak mı vurduk?....Tabii ki böyle batık hisselerden vurduk........Sen raydan 1 e 3 vurdun.Sağlam hisselerde 1 e 3 vurabilir misin?

Ama ray sigorta sen de satsan ben de satsam 2017 de BANA GÖRE en az 2.70-3.10 aralığını görecek.Sen ilk çeyrek karını görünce delireceksin.Benden söylemesi..........!!!!!!

Bu yazdıklarım sadece tahminlerimdir.Asla yatırım tavsiyesi değildir.....!!!!!

Ben 6 bin tllik satışı diğer 2 hisseden yapacağım.....Raylar güvenli liman....Ben burada görüş istedim .......Kararım zaten belli......Sadece burada yorum olsun diye yazdım...Amaç topiği canlı tutmak.....!!!!!
    Delireceksiniz.......Kron telekom 1.70 lerde iken 2 yılda 13-14 tl ler hedef demiştim......12 den döndü ama daha 2 sene dolmadı.....!!!!!!

Ray sigorta bir tatarramazanın 6 şubat 2017 de 0.68 den keşfedip İFŞA ettiği bir hissedir .Hedef 2 yılda 4-7 aralığı.Tutar tutmaz onu bilmem........!!!!!!!!!

6.  Alıntı Originally Posted by tatarramazan. Yazıyı Oku
    Delireceksiniz.......Kron telekom 1.70 lerde iken 2 yılda 13-14 tl ler hedef demiştim......12 den döndü ama daha 2 sene dolmadı.....!!!!!!

Ray sigorta bir tatarramazanın 6 şubat 2017 de 0.68 den keşfedip İFŞA ettiği bir hissedir .Hedef 2 yılda 4-7 aralığı.Tutar tutmaz onu bilmem........!!!!!!!!!
    tatar ramazan şu yeşil yapıyı da (eski borova) bir incelermisin o da batık gözüküyor ancak patron piyasada %7 hisse bırakmış. o da krontelekom olabilir mi?

7. Nerdesin atıp tutan?Kağıt düşünce çenen de kapanmış.....!!!!

Şu an için eşleşme 1.24 te......!!!!!!
    Son düzenleme : tatarramazan.; 28-03-2017 saat: 12:17.

8. Ulan sahtekarlar ortaya çıktı......Palavracılara bakın siz.......Kağıt çıkınca bende şu kadar var ,şu ,bu diyorlardı.Düşünce ses yok..........!!!!!

Ulan ben DİMDİK buradayım.......!!!!!

Hayal dünyasında yaşayan kafayı yemiş g.....r..........!!!!!

Yürüyün işinize......Lafımın gittiği yer belli........Ben buradakileri bilmiyordum öğrendim......!!!!!

Üzerine alınacak kişi belli......!!!!!

Sayfa 50/196 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •