Sayfa 505/1001 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,033 - 4,040 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Hocam bizzat çalışmam var kuşlu siteye attım ama ozetle her birinden 1lot alındığı var sayılsın..analiz yapıldığı tarih 12 nisan 2020
    Bunların içinde egeen eregli ozkgyo ieyho sasa petkim kardemir kordsa erbos kervt psdtc ceoem ccola usak doco kfein tupras ykbank bucim anele koc sahol bim
    Fiyati 1268 tl tutuyordu
    An itibarıyle de 2.958 tl
    Kar 1690 tl
    Bir cok hissenin icinede bedelsiz ve temettü hesaplanmadan sadece getirisi budur ..onlari katınca oran daha da çok artar
     Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    2020 yılı nasıldı? portföyünüzün yıllık kar zarar durumu nasıl? ( tl bazlı )
    ( portföyünüzün en az 100bin tl oldugunu varsayıyorum )
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bazen danası anasından pahalı oluyor, o tip fırsatlar daha yere basan fırsatlar oluyor ama bilinmedik şeyler de olabiliyor.

Makina, inşaat, fizik mühendisleri ayağı daha yere basan adamlar, elektrik, bilgisayar, kimya, biyoloji mühendisleri daha esnek oluyor.

Adam şirketin sermayesi 100 milyon ilave olarak da kasa da 50 milyon var, tesisleri saymıyorum vs diyor, şirket CEO'su bile bizim kasadaki paramız piyasa değerinden fazla diyor gerçi adam inşaat mühendisydi galiba. Bir dönemlik karı 10 yıla yayanlar oluyor vs. Yani kafa karıştırma işini yapan çok oluyor.

SPK nın halka arzlarda en az 3 ayrı ilave bağımsız rapor çıkarması iyi oldu. Lisanslı adamlar okuyanın salak olmadığını bilerek rapor yazıyor.

Rapor formatını belirleyip bunu tüm şirketler için yılda en az 3 tane olarak zorunlu olarak KAP'dan yayınlamaları lazım. Goldman şunu dedi, HSBC bunu dedi tam bir manipulasyon oluyor, detaylar kimseye açık olmuyor ve o şekilde hedef vermek yasaklanmalı. Denetim raporları kafa karıştırıyor, anlayan birileri sanki yeni halk arz gibi düşünüp anladık diye yazmalılar ve bunlar KAP'dan geçmeden kimseye açıklanmamalı, eski raporu sonradan halka açıklıyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Viopta para kazanmak zor ..her yönüyle. O yuzden buraya gene yazıyorum ..çalı arkası için..
    Asıl para spotta ..
    Bu yuzden burayı değil celil comak ve sayın prof ile denizin sayfası olan ortaya karışık takıp edin..
    Burayı okuyan adam cidden zor kazanır..
    Oyuna gelmem getirtmem

4. Ben genelde başkasının aklı ile iş yapmam, burada kendi fikirlerimi kontrol ediyorum, çok da faydalanıyorum.

VIOP endeks ve şirketlerin yanında genel borsa, reel piyasa, ekonomi ve iç dış siyaset ile ilişkili gibi.

5. Son attığım twitte bakar mısın hocam..
    Milet yurtdışında full borsaya girip bu şirketlerin işlem hacimini artırmış..çoğu tarihi hacimsel seviyeler
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben genelde başkasının aklı ile iş yapmam, burada kendi fikirlerimi kontrol ediyorum, çok da faydalanıyorum.

VIOP endeks ve şirketlerin yanında genel borsa, reel piyasa, ekonomi ve iç dış siyaset ile ilişkili gibi.

6.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Son attığım twitte bakar mısın hocam..
    Milet yurtdışında full borsaya girip bu şirketlerin işlem hacimini artırmış..çoğu tarihi hacimsel seviyeler

Trade mantığı ile yatırım mantığı bazen iç içe giriyor.

İkisini birbirinden ayırabilmek lazım.

Trade genelde al sat hacmi olan yerde yapılabiliyor. Yukarıda arkadaşın dediği gibi trade yeteneğin yok ise bedava olan hissede de kazanılamayabilir.

Trade için teknik sistemin olmalı ve başka şeyleri karıştırmamakta fayda var, hacim bence önemli ama adamlar suni hacimler ile önemli bir sinyalin içine ediyorlar, pasta börek de kafa karıştırmak için etkin kullanılıyor. Borsa dışında virmana +2 gün ilave valör uygulanmalı aynı gün ve +1 gün için yüksek Takas ücreti konulmalı. Mesela aynı gün Binde 2, +1 gün içi Binde 1, 2 gün sonrası için çok daha düşük gibi.

Böylece işlemlerin çok büyük bölümü borsaya yansır.
    Son düzenleme : ariston; 02-01-2021 saat: 03:41.

7. Burayı biz okuyoruz, ayrıca okuması gerekenler de bir şekilde okuyor. Gerçek şu ki bazı şeyleri sadece düşünmek bile aynı etkiyi yapıyor mesaj gerekli yerlere gidiyor.

Düşünmek bir nevi duadır diye de yan ürün elde etmiş olduk.

Bu arada her düşüncen doğru olmayacağı gibi her duanın da kabul olmaması normal. Başkalarının işine yarayan dualara öncelik veriliyor gibi.

Sayfa 505/1001 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •