Forexçi aranızda var mı hiç arkadaşlar ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forexçi aranızda var mı hiç arkadaşlar ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Sn.YapraksızYonca opsiyon konusu hakkında bilgim çok kısıtlı affınıza sığınarak birkaç soru sormak istiyorum.
1- Vade sonu dolar 5.13 altında veya üstünde de olsa opsiyon primini alıyorsunuz değil mi?
2- Vade sonu kur 5.13 altına gelirse prim+faiz+anapara tüm para dolara dönüyor değil mi?
3- İşlemi hangi bankada yaptınız ve opsiyon için alt limit kaç dolar?
Teşekkürler
Arkadaşlar bende 2012'den beri TL mevduattayım 3.4'lardan itibaren dolara giriş yaptım ama çok fazla değil. Maalesef 4.74'lerde ancak portfoyumun %50'si dovizde idi, geri kalan TL mevduatta idi. Birikimlerin erimesi göz göre göre çok üzücü. Bu saatten sonra hangi stratejiyi izlemeleyim sizce?
Sayın bahri , eğer daha da ekleme yapmadıysanız %10 Dolarcısınız dimi ? Bence artık sizde harbi Dolarcı sayılırsınız gelin dolar topiğine fikir alışverişinde bulunalım ,TL ci forumdaşları zorlamanın anlamı yok onlar seçimi yapmışlar bu saatten sonra değişiklik yapmaları zor.
Son düzenleme : umutabi; 08-08-2018 saat: 19:37.
borsadaki getiri hicbiryerde yoktur tabi tutarsa hele ki bi varantlar var gunluk %100 koyar ya da silerdiyorum ya borsada mantık yoktur simdi baktım teknoloji yazılım bilgisayar sirketleri yukselmis bugun ..buyur mantıken dolar cıkarken bunların islerinin dusmesi lazım sonucta ithal hepsi ama borsada yukseliyor mantık yok iste .
Yer İmleri