Sayfa 507/1024 İlkİlk ... 74074574975055065075085095175576071007 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 4,049 - 4,056 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Galiba sanal ortamın azizliğine uğruyorum.
    Ben liberal bir insanım bana ne A partisinden B partisinden C partisinden veya D partisinden.
    Benim güncel dolar kuru görüşüm,güncelde zaten yükseleceği kadar yükseldi en fazla çok zorda olsa olağan dışı 8 veya 8,5 tl lere atak yapar oradan tekrar döner (kaça döner yazarsam bu topikte bana küfür eden olabilir yazmayacağım.)
    Siz istediğiniz partiye istediğiniz gibi eleştirinizi yapabilirsiniz beni hiç ırgalamaz,sizin görüşünüz dür saygı duyarım.
    İmar bankası bildiğim kadarı ile çift cüzdan kullanıyormuş biri gerçek faizli diğeride düşük faizli,doğrumudur?
    Bu sebeplede Bankadaki müşteri kayıtlarının çoğunu da yok etmişler,yanlışım varsa düzeltiniz lütfen.
    mesele burada işte neye dayanarak yükselebileceği akdar yükseldi tiyorsunuz. en kötü nasıl geride kaldı nasıl bi yapısal reform yaptık nereden beleşe 50 milyar dolar bulduk enflasyonu mu düşürdük faizi mi arttırdık cari açığımı azalttık siyasi oalrak nasıl bir düzelme yaşadık ülkenin kaynaklarının yandaşa peşkesi bıraktık mı o yüzden bu dolar yükselebileceği kadar yükseldi görüşünüzü gidin doalrdan bi caık olmaz topiğinde yazın burada yazdıklarınıza inanacak veya sizi samim bulacak kimse yok burası doların net ve doğru değerlendirildiği 2 başlıktan biri
    bir halt olacağı yok.

Chart shows our trade model for Turkey, which calculates an underlying current account using trade elasticities to feed devaluation effects into the trade balance. The red bars show that Turkey's devaluation "dividend" is large, with the underlying current account in surplus.
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. Günaydın, bir sorum olacaktı, halk bankasında mesai saatlerinde alım piyasaya çok yakınken ve makas 0.4-0.8 arası değişirken, bugün 1.6 masa var ve piyasanın çok üzerinde satıp çok altında bozduruyor, aynen mesai dışı gibi, nedendir acep

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by poyyeb Yazıyı Oku
    Günaydın, bir sorum olacaktı, halk bankasında mesai saatlerinde alım piyasaya çok yakınken ve makas 0.4-0.8 arası değişirken, bugün 1.6 masa var ve piyasanın çok üzerinde satıp çok altında bozduruyor, aynen mesai dışı gibi, nedendir acep

çünkü mesai dışındayız.

5. Ah çok özür dilerim tabii ki . Nasılsa bayram sadece bize bayram, bankaların ne haddine dercesine düşünmüş gibi oldum. Çok teşekkürler ,

Alıntı Originally Posted by poyyeb Yazıyı Oku
    Günaydın, bir sorum olacaktı, halk bankasında mesai saatlerinde alım piyasaya çok yakınken ve makas 0.4-0.8 arası değişirken, bugün 1.6 masa var ve piyasanın çok üzerinde satıp çok altında bozduruyor, aynen mesai dışı gibi, nedendir acep

bankaların tamamında aynıdır haftaiçi mesaiden sonrada aynıdır risk almak istemiyor bankalar
    bir halt olacağı yok.

7. Yahu bunlar dolar 3 lirayken de aşırı şişti 2'lere düşmesi gerekir diyorlardı. O zaman da biz yine neye göre aşırı şişti? Veri nedir? Dayanak nedir? diye sorduğumuzda cevap yok. Yine aynı şey...

Dolar yükselebilir. Eğer bunu bir politika olarak yüksek kur işinize geliyor diye uyguluyorsanız, geriye kalan enflasyon, işsizlik, faiz, asgari maaş vs. herşey bu perspektifte ilerlemilidir. Bu politika falan değil. Bu kur atağının sebebi cahilce ekonomi yönetmektir.

Bu iktidarın en büyük zaafı şımarıklık ve "makyaj" dır. Yurt dışından para pompalandıkça şımardılar. Sağa sola gider yaparak düşman biriktirdiler. O kadar şımardılar ki, kendi vatandaşına bile etmedikleri eziyet kalmadı. Büyüme rakamlarını şişirebilmek için de dayandılar makyaja. Bunlar "sürdürülebilirlik" nedir bilmediler. Üniversitede EC101 dersinde ne gördük biz "Sustainable Development". Ulan şu iki kelime ne derin anlamlar taşıyor ya... Okumaya gerek yok düşünen beyin ne anlama geldiğini anlar zaten. Siz üretmek ve tasarruf etmek yerine, tüketip, büyüdünüz. Şimdi bedelini yaşıyorsunuz/yaşıyoruz. Kaderimiz oy vermediklerimizin hatalarına ortak olmakla geçiyor zaten.

8. Birisi gelip yabancının buradan giderken 3 ün 1 ini, 4 ün 1 ini alacağını anlatmış.
    şu konuda haklı hisse senedi penceresinden bakınca

iyi de dolar olarak alınmış 460 milyar dolar borcu nasıl hallediyoruz..

düpedüz saçmalamak bu olsa gerek..

Sayfa 507/1024 İlkİlk ... 74074574975055065075085095175576071007 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •