Sayfa 514/1000 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,105 - 4,112 arası.

Konu: Mevduat Cafe

1. S400 un yeni parcalarda gelmis en guzeli de lego gibi parcalri birlestrmek yalniz eksik parca cikmasi adamin canini sıkar )

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Kadinlar erkeksiz yasar. Erkekler kadinsiz yasayamaz. Stockholm sendromu yasar erkek Yani katiline aşıktır
    Kaciranina olmasin hocam katiline nasi asik olacak ))

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Kaciranina olmasin hocam katiline nasi asik olacak ))

Kacirip ne yapacak sonucta ya oldurecek ya ....

4.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Kacirip ne yapacak sonucta ya oldurecek ya ....
    tecavüz de edebilir.

5.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Kadinlar erkeksiz yasar. Erkekler kadinsiz yasayamaz. Stockholm sendromu yasar erkek Yani katiline aşıktır
    Niye yaşayamasın hocam. 40 yaşındayım, evlenme niyetim yok. Çok mutluyum. Kendime ayırabileceğim vaktim ve kurulu düzenim var. Yemek ve temizlik gibi işleri pek çok kadından iyi yapabileceğimi garanti ederim. Ayrıca maddi açından da çok rahatım.

En güzeli de, gelecek hiç umrumda değil. Ne olmuş, ne olacak... Geleceğini düşünmem gereken çocuklarım yok.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by karkacxx Yazıyı Oku
    Niye yaşayamasın hocam. 40 yaşındayım, evlenme niyetim yok. Çok mutluyum. Kendime ayırabileceğim vaktim ve kurulu düzenim var. Yemek ve temizlik gibi işleri pek çok kadından iyi yapabileceğimi garanti ederim. Ayrıca maddi açından da çok rahatım.

En güzeli de, gelecek hiç umrumda değil. Ne olmuş, ne olacak... Geleceğini düşünmem gereken çocuklarım yok.
    Bence şu dönemde genç nesilde erken erken evlenme yarışı var.ben 28de fakülteyi yeni bitirdim iş güç derken ancak kendi ayaklarimin üzerinde duruyorum
    Yada bilmiyorum yüzük vb aksesuar takma gibi faktörlerden ötürü
    Ben 29um artık yeni yeni vaktinin geldiğini düşünüyorum
    Herkesin düşünce yapısı farklı elbette..

Alıntı Originally Posted by karkacxx Yazıyı Oku

Istisnalar kaideyi bozmaz...

8. Bu arada mudurle evli olan sn webster a da danismak lazim ;)) evde hiyerarsi olabilir mi??

Sayfa 514/1000 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •