Sayfa 516/909 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon
Arama sonucu : 7266 madde; 4,121 - 4,128 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

1.  Alıntı Originally Posted by Ganalı Yazıyı Oku
    Neden öyle söylediniz ben çok araştırdım geldim..Zamanında THY 5 liraydı çok yakında 20 lirayı görür dedim herkes sizin gibi bana tepki vermişti sonra thy 20 TL oldu hala yazımI hisse nette bulabilirsiniz..Bir satış hikayesine bakar ve bence bu şirket satılacak
    Kardeşim sen boş ver kimin ne dediğini.
    Burda bazı arkadaşlar için dört saat uzun vade oluyor. Bilançoya bakacaklar da gateout Olacaklar. Biraz gerilere doğru okursan bu kağıdın neden iyi olduğunu uzun uzun anlattım. Tabi anlayana.
    Şirketin yarısı zaten halka açık , çeyreği de varlık fonunda, gerisi de ruslar da ne yaparlar binmez.

17.50 den alıp 14.00 düşünce yeri göğü yıkanlar için kağıdın tüm hikayesi bu kadar.
    On Binlerce gavur bu kağıda laf olsun diye yatırım yapmıyor.
    Sen yolunda devam et kardeşime yalnız değilsin.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

2. Eyvallah dostum geriye dönüp okudum senin yazılarını da diğerlerini de borsada kazanç eşittir sabırdan geçer..Kartonda uzun zaman bekledim beni milyoner yaptı şimdi burada taçlandıracağım kısa diyince bazı arkadaşlar günlük haftalık anlıyor herhalde ptesi bilanço kar satışları gelirde düşerse 100 bin lota kadar yolu var toplayacağım..Borsada içi boş şirketler 10 katladı son bir yılda sadece :/25 yapan Bu kağıt elbet gerçek değerinde fiyatlanır

3.  Alıntı Originally Posted by Ganalı Yazıyı Oku
    Neden öyle söylediniz ben çok araştırdım geldim..Zamanında THY 5 liraydı çok yakında 20 lirayı görür dedim herkes sizin gibi bana tepki vermişti sonra thy 20 TL oldu hala yazımI hisse nette bulabilirsiniz..Bir satış hikayesine bakar ve bence bu şirket satılacak
    Satılacak derken neyi kastediyorsunuz? Tvf zaten aldı. Starateji bir kurum olduğu icin satmaz. Baska neyi kastettiginizi anlamadim. Kisa vadede 50 tl beklemek sizce mantikli mi? (Kisa vadeden kastim 3 ay bu arada.)

4. Herkesi için Kısa vade zamanı farklıdır yurtdışında 3 yıl burada 1 ay..zamanında Türk Telekom stratejik depilmiydi de satıldı..Herkes araştırır yatırım yapar ben baktım ve ucuz gördüm aldım

5. Bilanço harika. Hissediyorum güzel günler çok yakında..Hedefe kadar tam disiplin..

6. Sirketin piyasa değeri sadece 35 milyar. Yatırımları 9 milyar. Varın ucuzlugu siz düşünün. https://www.google.com.tr/amp/s/www....ak-127675h.htm

7. Yazı da bugüne kadar 50 milyarlık yatırım yapıldığını söylüyor. Bu bile halı hazirda ölüsü 50 milyar demektir. Bir de buna lisanslar, büyümeler, marka ve know how değeri eklenince elimizde ucuzun ucuzu bir sirket olduğunu soyleyibiliriz. Ama kisa vadede cok sey beklemiyorum. Zamanla degerine ulasacaktir

Sayfa 516/909 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •