Ne zaman çıkartacaklarmış bu bonoyu sn short
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne zaman çıkartacaklarmış bu bonoyu sn short
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İhraç Şekli: Nitelikli yatırımcıya ihraç
İşlem Görme: Borsa İstanbul Tahvil ve Bono Piyasası
Talep Toplama Tarihleri: 08 Haziran 2018 (1 gün)
"nitelikli" gibi sinir bozucu laf garanti özel bankacılık müşterilerine demek olsa gerek.. yıllar önce limitin çok altına inmiş olsam da hala kovmadılar beni özel bankacılıktan.. bi ümit geri gelir diye herhaldesn tarila. ama ptesi sizin için sorarım emin olmak için.
sn r.lucas.. bugün sabah çıkmış ve tek gün imiş talep toplama. ben de yahu bari bir gün önceden haber vereydiniz dedim. MT, biz de bunu söylüyoruz yukarıya, bundan şikayet var diye ama malesef durum bu dedi. ben de kaçırdım malesef. ama bir hafta arayla çıkardıklarına göre yenileri de çıkacaktır yakında diye düşünüyorum.
garanti Hoş Geldin 25.000 - 1.000.000 32-370 13,15 - 17,75
https://www.garanti.com.tr/tr/bireys...nt3=UID5b618ed
Şeker %17 kagit asmis disariya gece gündüz degil normal hesap.
Bankalarla yaptigim gorusmelerde bu yuksek faiz oranlarinin seçim ruzgari sebebiyle vede merkezin mudaheleleri sebebiyle gecici bir durum oldugunu vede mumkunse bu oranlarin paraya ihtiyac yoksa orta yada uzun vadeli baglanmasi tavsiyesi geldi....zaten faizler dikkat edilirse vade uzadikça oranlar ufaktan dusuyor...dikkatli olup ekmegi kacirmamak lazim..secimden sonra muhtemelen faizlerle ugrasan cok olacaktir...gunu kurtarmaya bakalim...
Chucky..........birleşik yoldaşlar cephesi......
Yer İmleri