Sayfa 517/1006 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,146
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Eyvallah .
    Mesaj attım...ama tavsiye değil...VakıfBank'a daha çok güvendiğim den ordayım.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Paramın yarısı dövizde (Euro+Sterlin)

Kalan TL mevduatımda risklerimi yaymaya başladım.

Cepteteb ve enpara olmak üzere iki tane hesabım vardı ama bunlara ek olarak bugün devletimin bankası Vakıfbank tan ARI hesap açtırdım günlük %16 veriyor diğer bazı bankaların yaptığı gibi vadesizde üç beş bin TL atıl dursun baskısı da yok. 100 gün boyunca hoşgeldin faizi var. İnternetten eft ücretsiz. Hesap işletim ücreti yok daha ne olsun.

Bu krizde banka seçerken dikkatli olmak gerekir Dile kolay hem 94 hem 2001 krizini tatmış biriyim. Hele ki ne olduğu belirsiz bonolara hiç bulaşmam.

Neyse yatırım tavsiyesi değildir

3.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Mesaj attım...ama tavsiye değil...VakıfBank'a daha çok güvendiğim den ordayım.

Evet tavsiye yanlış bir kelime olmuş. Herkesin şartları ve ihtiyacı farklıdır. teşekkürler.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    millet, bizi kandırmazsanız oy vermeyiz moduna girmiş..
    bu kadar yalana rağmen %40 üzeri oy bravo o millete.!!
    Aynen öyle. Millet kavramı herkese göre başka şeyler ifade eder olmuş. Bendensen Milletsin ( oysa doğrusu yandaşsın ). Değişik düşünüyorsan İlletsin ( yani benim düşmanımsın, kandıramadığım kitlesin ).
    İnsanları tek merkezden bilgilendirmeye başlarsanız, tek merkezden beslemeyi becerirseniz zamanla kafaları hipnotize olur. Fareler üzerinde denenen algı yönetimi şu anda bize uygulanıyor olabilir. Benim barometrem hep apartman genel kurullarıdır. İnsanlara çizelge ile kapıcı - temizlik şirketi arasındaki oluşan fiyat farklarını gösteriyoruz, 5-6 kişi ( emeksiz para kazanan ) ''ama ben çöp atamam, mutlaka çöpüm alınmalı, sabah ekmeğim gelmeli '' diyor. Eyvallah kardeş, o zaman paran çok kendinize ayrı bir hizmetçi tutun , geriye kalan 80 kişi sizin zevklerinizin masrafına neden ortak olsun ? diyoruz. Bu kez kavgaya gidiyor iş.

5. Faiz artırırlarsa TL faizim değerlenir, artırmazlarsa dövizlerim değerlenir.

Paşa gönülleri bilir. Bana her türlüsü uyar. Kafam rahat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Evet tavsiye yanlış bir kelime olmuş. Herkesin şartları ve ihtiyacı farklıdır. teşekkürler.
    Artik islemler internet uzerinden yapiliyor.
    Belli bir aylik hacim karsiligi ucretsiz ekran veriliyor ama bu insana islem yapma baskisi getiriyor yani iyi bir sey degil.
    Ekrani kendin alip, komisyon pazarligini da yapacaksin.
    MKK'dan hisseler uzerine blokaji da caktin mi en buyuk araci kurumla en kucugu guvenlik yonunden ayni olur.
    Tabii nakit para birakmayacaksin.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Belli bir aylik hacim karsiligi ucretsiz ekran veriliyor ama bu insana islem yapma baskisi getiriyor yani iyi bir sey degil.
    MKK'dan hisseler uzerine blokaji da caktin mi en buyuk araci kurumla en kucugu guvenlik yonunden ayni olur.

Syg,
    İlk verdiğiniz cevapta zaten tüm bu söyledikleriniz gözümün önünden geçti. Olayı anladım.
    Bilgi ve teyit için çok teşekkürler.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,146
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku

Syg,
    Mkk dan bloke koyuyorum UV hisselerime..iznim dışında kullanılmasın diye..

Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 517/1006 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •