Kizgin Boga (Raging Bull, 1980) ile Akademi Odul adayligi bulunan Amerikali aktris Cathy Moriarty'nin dogum gunu (29 Kasim 1960)
![]()
Kizgin Boga (Raging Bull, 1980) ile Akademi Odul adayligi bulunan Amerikali aktris Cathy Moriarty'nin dogum gunu (29 Kasim 1960)
![]()
Amerikali aktor, yazar, yapimci ve yonetmen Donald Frank Cheadle'în dogum gunu (29 Kasim 1964)
![]()
Gectigimiz Agustos ayinda hauyatini kaybeden Amerikali aktor Chadwick Aaron Boseman’in dogum yildonumu (29 Kasim 1976)
“Ben bir sanatciyim. Sanatcilarin calismak icin izne ihtiyaci yok. Oyunculuk yapsam da yapmasam da yazarim. Aslinda yorgun oldugumda yaziyorum cunku en saf dusuncelerinizin yuzeye ciktigina inaniyorum. "
3 Akademi Odul adayligi bulunan ve 3 Golden Globe Odul sahibi Amerikali aktris (Natalia Nikolaevna Zakharenko) Natalie Wood’un olum yildonumu (29 Kasim 1981)
![]()
Akademi Odullu, Ingiltere dogumlu Amerikali aktor (Archibald Alexander Leach) Cary Grant’in olum yildonumu (29 Kasim 1986)
![]()
Amerikali hard rock grubu Guns N’ Roses, 2.studyo albumu G N’ R Lies'i 29 Kasim 1988'de Geffen Records etiketiyle piyasaya surdu.
![]()
James Caan, Kathy Bates ve Richard Farnsworth’un basrollerini paylastigi; dehsetli bir hikayenin muhtesem bir sahicilikle sinemaya aktarildigi olaganustu bir gerilim Olum Kitabi (Misery - Misery non deve morire) 29 Kasim 1990’da Westwood, California’da gosterime girdi.
![]()
Ingiliz heavy metal grubu Motorhead, 11.studyo albumu Bastards'i 29 Kasim 1993'de ZYX Music etiketiyle piyasaya surdu.
![]()
Yer İmleri