Sayfa 519/1023 İlkİlk ... 194194695095175185195205215295696191019 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Kanal istanbuldan dolar bazlı kanaldan geçiş garantisi versek kanal istanbul ve etrafında yapılacak inşaatlarla ekonomi canlanmaz mı.Bak şimdi düşününce aklıma mantıklı geldi ,ne dersiniz arkadaşlar))))))

2.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Abicigim ülkemin durumunu biliyorum sonuçta beni Fransız mürebbiyeler buyutmedi.
    Tek maaşlı zamanında gecekonduda yaşamış bir babanın çocuğuyum
    Mümkün olduğunca basta yakinimdaki insanlar olmak üzre uyarabildigim kadar insani uyardim artık uyarmaktanda vazgeçtim ama böyle giderse iktidar destekçisi ,muhalifi siradan ne kadar vatandaş varsa çok kötü etkilenecek.
    Yetişkinlere bir nebze uzulmeyebiliriz.
    Ya çocuklar ?
    Hiçbir şeyden haberi olmayan çocuklar ne olacak benim derdim bu.

Zengin zaten kriz ortamında daha da zenginleşir.
    Fakirlesen halkın emeğini , maddi varlıklarını çok daha ucuza alır .

Nesye mesele uzun.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    aslında her foruma sizin gibi "insana" dokunan insanlar lazım.. sorun şu ki aslında kötü olan "küresel sistem" düşündüğünüz de "en kapasiteli, en zeki, en akıllı , en bilgili, " ekonomist, finans vs alanında uzman kişiler başta abd ve diğer batılı ülkeler de belli seviyeye ulaşırlar. ve bunlar bizim ekonomimizin kritik yerlerine EN İYİSİ diye getirililer..

aslında bu ekonomistler bilginin yanı sıra bence ciddi bir beyin yıkama sürecinden geçerler.. yani bildikleri doğrular "sömürülen" ülkeler yaratır... o zaman bize "bizim çocuklarımız " lazım.. yani beyin yıkama denirmi bilmiyorum ama VATANSEVER, HALKIMIZI SEVEN insanların iyi bir eğitime tabi tutulması lazım, sorun yine BİZİM BÖYLE BİR EĞİTİMİ VEREMİYOR OLMAMIZ.

yani uzman ekonomist bilmeden , onu kritik yerlere atayan siyasetçi bilmeden halkına, vatandaşına kötülük yapar.. ülkemizin ekonomisinin krtik noktalarında görev yapanlar emperyalisit ülkelerin ajanı gibi iş yaparlar, ama yaptıklarının farkında değildirler, yani kötü niyetli olarak yapmazlar.

Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    Bakalım altından ne çıkacak.
    Bence bir şey fiyatlanıyor.
    Halkbank cezası olabilir.

4. Merkezi olağan üstü toplacak gibi bir gidişat var dolarda.

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Merkezi olağan üstü toplacak gibi bir gidişat var dolarda.
    Faiz düşürmek için mi, diğer türlüsü her şeyin inkarı olur.

Olağanüstü toplanacak olsa ani düşerdi.

Benim düşüncem BIST de en azından bir kaç hissede bir gün içinde taban görülmeden dip benim deyişimle beter görülmemiş demektir ve Dolarda ki absürt hareketler durmaz, şu an için yok artık kadar da olmaz denilen fiyatlar olur hemde öyle bir olur ki.

8.  Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    aslında her foruma sizin gibi "insana" dokunan insanlar lazım.. sorun şu ki aslında kötü olan "küresel sistem" düşündüğünüz de "en kapasiteli, en zeki, en akıllı , en bilgili, " ekonomist, finans vs alanında uzman kişiler başta abd ve diğer batılı ülkeler de belli seviyeye ulaşırlar. ve bunlar bizim ekonomimizin kritik yerlerine EN İYİSİ diye getirililer..

aslında bu ekonomistler bilginin yanı sıra bence ciddi bir beyin yıkama sürecinden geçerler.. yani bildikleri doğrular "sömürülen" ülkeler yaratır... o zaman bize "bizim çocuklarımız " lazım.. yani beyin yıkama denirmi bilmiyorum ama VATANSEVER, HALKIMIZI SEVEN insanların iyi bir eğitime tabi tutulması lazım, sorun yine BİZİM BÖYLE BİR EĞİTİMİ VEREMİYOR OLMAMIZ.

yani uzman ekonomist bilmeden , onu kritik yerlere atayan siyasetçi bilmeden halkına, vatandaşına kötülük yapar.. ülkemizin ekonomisinin krtik noktalarında görev yapanlar emperyalisit ülkelerin ajanı gibi iş yaparlar, ama yaptıklarının farkında değildirler, yani kötü niyetli olarak yapmazlar.
    Eyvallah güzel düşünceleriniz için ve de çok doğru söylüyorsunuz.

Ülkenin her mevkisine yine bu ülkenin çocukları gelmeli ister sağcı olsun ister solcu.
    İster Türk olsun ister Kürt ister Çerkez ister Boşnak ister vs.
    İster Sünni olsun ister Alevi
    İster dindar olsun ister ateist ama bu ülkenin çocuğu olsun ama liyakatli olsun ,vicdanlı olsun .
    Kendi kişisel ikbalini, çıkarını zerre dusunmesin.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Sayfa 519/1023 İlkİlk ... 194194695095175185195205215295696191019 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •