Bugün sen de olduğu gibi bana da oldu erhan hocam ama tam tersi.
Eleman ne kadar spekülatif hisse varsa toplamış kucağına milyarlarca liralık mal bırakmışlar. Başta üzüldüm açıklama yapacaktım biraz bir fikir oluşsun diye,bahsettiğim şirketler hoşuna gitmedi. Ona uçan kaçan hisse lazım.
Bu tip hisselerde şansın yaver giderse bir kaç kazanırsın ama genelde kucağına malı bırakırlar dedim ki zaten öyle olmuş hepsinde dünya kadar içeri girmiş. Böyle söyleyince bayağı bozuldu. .Aldığı şirketlerin hepsi yıllardır zarar açıklıyor. En fazla beklerim dedi, 10 yıldır yerinde sayan bir sürü hisse gösterebilirim dedim daha enflasyonu da var bu işin dedim. Şirketleri analiz etmen gerekli dedim anlatmaya devam ediyordum fakat anlattıklarımın ilgisini çekmediğini
farkettim. Sonra tosun ne uğraşıyorsun bolşanslar dedim, oradan hızla uzaklaştım. Ki zaten o adam o hissede beklemez kol kesip çıkar. O psikolojiyi iyi biliyorum. Öğrenmeye meyilli olmayan bir adamla uğraşamam. Ki ben de çok bilgili değilim ama seni dinledim ama sen beni doğru belli dinlemedin veya bahsettiklerim cazip gelmediği için burun kıvırdın. Adam Ereğliyi ve bahsettiğim Türkiye'nin lokomotifi şirketleri beğenmiyor. Bahsettiklerimden sadece bir örnek.o da son köşe dönücülerden.
İleride iki ihtimal var. Ya borsayı öğrenecek ya da sana anlatan kişi örneğinde olduğu gibi borsadan uzak dur diyecek.
Her koyun kendi bacağından asılır.
Saygılar...
Yer İmleri