Diğer köye erişim yok ..9-7-4 dedi haftasonu da 4*4 falan karaladı bişeyler öylece kaldı... Şafak doğan güneş bu hesaba göre ..![]()
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
Mecburetten,şekerden satan benim...cengo verdim mı eline.[emoji41].aldıysan hayrını gör...[emoji23]
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
***Mecburetten,şekerden satan benim...cengo verdim mı eline..aldıysan hayrını gör..***.
şeker de 144.439 kaldı..
alıma devam.
Bunlar anlaşılan Esem’i gerçekten iyi pazarlamışlar bize. Duruma bakarsak yememiş içmemiş Esem almışız hepimiz 🙈
Esem taşıyanların hikayeleri çok olur. İnceden takıldım bir dost tavsiyesi ile. Egeplast ve Esem dedi ben Esem’i seçtim. Hiç tarzım olmayan bir hisseye girmiş oldum. 1000-200-3000 lot derken düştükçe aldım ve bir baktım yüküm fazlalaşmış. Bir noktadan sonra durdum. Tepelerden atladığımız için maliyeti çok aşağılara çekemedik tabii normal şartlarda iyi bir hisse senedinde 6 yıl bekleyebilme gücünü gösterseydim sanırım şimdi balık avlıyor olacaktım. Esem den iyi bir noktadan ayrılmak için 6 yıldır bekliyorum. O gün gelecek mi gelmeyecek mi halen belirsiz. Kusaca ömrümün 6 yılını yedi namussuz. Esem benim için yok hükmende artık . Piyango gibi .
Yer İmleri