Sayın esselocan siz aynı zamanda iyi bir temel analizcisiniz...Çalışmalarınızın devamını bekliyoruz... Çok faydalı oluyor ve şaşmıyor...
Adem bey de süper hisseler paylaşıyor...birden bir hisse söylüyor o gün içinde bilemedin bir hafta içinde tavana gidiyor... Süpersiniz inşallah faydalanan arkadaşlar oluyordur...
Devam inşallah...
Y.T.D.
Sayın Eski-Prof hocam çok teşekkür ederim. Estağfirullah, ben basit bir küçük yatırımcıyım. Borsa da yatırım nasıl yapılır, çevremizden (dayılarımdan) yaşanmış tecrübeler, internetten, biraz da kendi araştırmalarımızdan elde ettiğimiz bilgileri DOĞRUdur diyerek/düşünerek paylaşıyorum.
Beşeriz şaşarız, bazen yanlış da olabilir.Yatırım için herkes kendi akıl süzgecinden geçirerek kendi kararlarını kendisi vermeli diye düşünüyorum.
Adem bey de sizin gibi en gözde arkadaşımız/dostumuz sağolsun varolsun.
Kesinlikle son sözlerinize tamamen katılıyorum...benim yazdıklarım ve söylediklerim sizin ve diğer arkadaşların yazdıklar paylaşımları sadece kendimizi bağlar...Hiç kimse bu paylaşımlara güvenerek asla yatırım yapmasınlar...Herkesin yaptığı eylem kendisini bağlar...Zaten en ufak bir ima bile görsem anında terk ederim burayı hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmiyoruz...Zaten hiçbir zaman içinde de uçacak kaçacak gibi bir imada dahi bulunmadık bulunmayızda..
Ben yukarıda yazdıklarımı kendi açımdan yazmıştım...
Yine söylüyorum Y.T.D.
İyi geceler hocam. Önümüzdeki aylarda potansiyel taşıyan sektörleri ve bu sektörlerde öncü şirketleri bulmamız lazım.
Yer İmleri