Sayfa 521/940 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 4,161 - 4,168 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    Sayın Eski-Prof hocam hisselerde defter değeri üstünde 5-10 kat ve hızlı büyüyenler büyüklerin satış yapmasıyla ky elinde kalmış olabilir.
    Aslında bunun cevabı okadar çokki...bu sadece bir tanesi...

2.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Aslında bunun cevabı okadar çokki...bu sadece bir tanesi...
    Bilanço nun kötü gelmesi, şirketin borçları ödeyememesi, yeni yatırım yapılmaması!?!???

3.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    Bilanço nun kötü gelmesi, şirketin borçları ödeyememesi, yeni yatırım yapılmaması!?!???
    Sayın esselocan siz aynı zamanda iyi bir temel analizcisiniz...Çalışmalarınızın devamını bekliyoruz... Çok faydalı oluyor ve şaşmıyor...
    Adem bey de süper hisseler paylaşıyor...birden bir hisse söylüyor o gün içinde bilemedin bir hafta içinde tavana gidiyor... Süpersiniz inşallah faydalanan arkadaşlar oluyordur...
    Devam inşallah...
    Y.T.D.

4.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Sayın esselocan siz aynı zamanda iyi bir temel analizcisiniz...Çalışmalarınızın devamını bekliyoruz... Çok faydalı oluyor ve şaşmıyor...
    Adem bey de süper hisseler paylaşıyor...birden bir hisse söylüyor o gün içinde bilemedin bir hafta içinde tavana gidiyor... Süpersiniz inşallah faydalanan arkadaşlar oluyordur...
    Devam inşallah...
    Y.T.D.
    Sayın Eski-Prof hocam çok teşekkür ederim. Estağfirullah, ben basit bir küçük yatırımcıyım. Borsa da yatırım nasıl yapılır, çevremizden (dayılarımdan) yaşanmış tecrübeler, internetten, biraz da kendi araştırmalarımızdan elde ettiğimiz bilgileri DOĞRUdur diyerek/düşünerek paylaşıyorum.
    Beşeriz şaşarız, bazen yanlış da olabilir.Yatırım için herkes kendi akıl süzgecinden geçirerek kendi kararlarını kendisi vermeli diye düşünüyorum.
    Adem bey de sizin gibi en gözde arkadaşımız/dostumuz sağolsun varolsun.

5.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    Sayın Eski-Prof hocam çok teşekkür ederim. Estağfirullah, ben basit bir küçük yatırımcıyım. Borsa da yatırım nasıl yapılır, çevremizden (dayılarımdan) yaşanmış tecrübeler, internetten, biraz da kendi araştırmalarımızdan elde ettiğimiz bilgileri DOĞRUdur diyerek/düşünerek paylaşıyorum.
    Beşeriz şaşarız, bazen yanlış da olabilir.Yatırım için herkes kendi akıl süzgecinden geçirerek kendi kararlarını kendisi vermeli diye düşünüyorum.
    Adem bey de sizin gibi en gözde arkadaşımız/dostumuz sağolsun varolsun.
    Kesinlikle son sözlerinize tamamen katılıyorum...benim yazdıklarım ve söylediklerim sizin ve diğer arkadaşların yazdıklar paylaşımları sadece kendimizi bağlar...Hiç kimse bu paylaşımlara güvenerek asla yatırım yapmasınlar...Herkesin yaptığı eylem kendisini bağlar...Zaten en ufak bir ima bile görsem anında terk ederim burayı hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmiyoruz...Zaten hiçbir zaman içinde de uçacak kaçacak gibi bir imada dahi bulunmadık bulunmayızda..
    Ben yukarıda yazdıklarımı kendi açımdan yazmıştım...
    Yine söylüyorum Y.T.D.

6.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    ENDEKS ; 1271.75 kapanış...
    Yukarıda yazdığımız ve bugün uyardığımız koyu renkte işaretlediğim dirençlere dikkat dediğimiz ; 1312.00 direncimize ; 8.19 puan kaldı...1303.81 seviyesini gördü bugün... Yani bana göre deydi oraya...oradan düzeltme gelebileceğini işaret etmiştik... Şimdi geriye doğru eski dirençler dolayısıyla destek olarak çalışacak...
    Şimdi ; 1257.30 desteği çalışacakmı ona bakacağız...Tutunamazsa tabiki ana desteğimiz ; 1230.00 olmazsa olmazımız...oraya deymesi bile sıkıntı yaratabilir... Yani bir düzeltme yaşanacaksa ana desteğimize yakın yerlerden dönmesini bekleyebiliriz ki bu da sağlıklı yükselişin işareti anlamına gelebilir...
    Bankalar için yalancı bahar demiştim çünkü yükselişi onaylamıyorlarlardı...onay dirençlerinide zaten yazmıştım... Ağustos ayında yazdığım ve alıntı yaptığım endeks yorumunun aynen uygulamasını izlemiş olduk bugün... Hep dedim yine diyorum Güncelimiz çok kritik ve bunu rakamlarla eşleştirirsek ; 1366.65 gösterge kabul edilebilir... Bankalar da teyit dirençlerini geçmiş olabilirler...biraz daha ilerisini yazıyorum ; 1405.70 - 1435.00 en büyük gösterge son yazdığım kanal direnci... Geçmesi demek ufkunun açılması demek ; 1742.50 hedef direnci demek... İnşallah...
    Teknik bu...Güncel ; meçhul ...
    Bol kazançlar...
    Y.T.D.
    1257.30 çalıştı 1288.50 den 2.79 puan yukarıdan 1291.29 dan kapattı. Haftaya 1310 civarına kadar çıkmayı deneyecek. Allah cc hakkımızda hayırlısını versin.

7. İyi geceler hocam. Önümüzdeki aylarda potansiyel taşıyan sektörleri ve bu sektörlerde öncü şirketleri bulmamız lazım.

8.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Devam inşallah...
    Y.T.D.

Esselocan bey hem temel analiz,hem gündeme dair haberleri Anında paylaşım yapıyor. Tşk ederiz. Bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum....paylaştığım hisseler asla ve asla YTD.

Sayfa 521/940 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •