İnatla 52’ye girdiler...17:08de sildi emri, 18:09da tekrar girdi..53 kapatacaktık...12 bin satış girildi, Serbesttendi sanırım kalan silindi.. sonra kalan için tekrar girildi.. morali miydi acaba.yarın ola hayrola...
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
Dümbüklerin derdi ne anlamadık gitti. Hisseyi baskılayıp duruyorlar. Bu arada Cengo da 2.2 milyondan 2.6 milyona çıktı. Yaklaşık 400 bin topladı. Bakalım ne yapacak.
Diğer köye erişim yok ..9-7-4 dedi haftasonu da 4*4 falan karaladı bişeyler öylece kaldı... Şafak doğan güneş bu hesaba göre ..![]()
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
Şaka maka Hazır morali de gitmişken tam zamanı , bi hareketlensek de baka kalsa arkamızdan![]()
Üstad senin maroli dediğin adam hani cocukluk anıları vardır ya 5 kişi toplanır sonra başka mahallede dövüşe gidilir dövüş çıkınca siz dalın ben arkadan gelecem diyen tipleme 💃💃💃💃
Mecburetten,şekerden satan benim...cengo verdim mı eline.[emoji41].aldıysan hayrını gör...[emoji23]
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Yer İmleri