Sayfa 523/1032 İlkİlk ... 234234735135215225235245255335736231023 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Kene tesrif etti 25 bin ve 38 bin lotla. Hadi devami gelsin, 1 milyona tamamla eskisi gibi.

2. Nazarbayev: Genel itibari ile ziyaretim çerçevesinde yaklaşık 2 milyar dolarlık projelere imza attık.
    --------------------------------
    Katar ve Azerbaycan'dan sonra verilen bu destek mesajlarını not etmekte fayda var...Bu arada şirketler bazında EBRD ( Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası) kaynaklı kredileri de takip edelim abi...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Kofti cikti o da. Kenenin ogluymus. 75 bin lot aldi cekildi.

4. BREAKING: UK lied saying that names of 'suspects' in Skripal cases were fictitious - Russian Foreign Ministry

Teresa May gidici anlaşıldı...Brexit'i istemeyen küresel çetenin feci şekilde oyununa geldi aplamız...Bence global duruş sırasında Erdoğan'ın asıl baktığı yer İngiltere ve Osmanlı torunu diğer sarışın manyak Boris...Benim de favorim kendileridir abi...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

5. Bildiğiniz gibi (nereden bilecekseniz )Skripal tarzı eylemler içeren stratejiye literatürde Gerasimov Doktrini deniliyor...Simetrik ve asimetrik etki yöntemlerinin bu şekilde birleşik tarzda uygulanmasına ise "Hibrid Tehdit", "Bulanık Harp", "Sınırlandırılmamış Harp" vs gibi isimler de verilmekte...Geçen yazılarımın birinde "Taktik" ve "Strateji" konusunda ders vermiştik...O mesajımı okumayan okusun abi, sonuçta karşınızda Askeri okullarda ders vermiş biri var bunu unutmayın...Mevzuya dönecek olursak, Rusya'nın uyguladığı bu bulanık harp taktiği özellikle Suriye'de büyük çaplı konvansiyonel askeri kuvvetler kullanılmadan Şebbiha grupları, İran Devrim Muhafızları Ordusuna bağlı Kudüs Kuvvetleri, Hizbullah ile diğer Şii milis gruplar ve niteliği itibariyle askeri olmayan diğer unsurlarla icra ediliyor...

Kısacası, "Esad ile ilişki kurulmalıdır" diyen şapşallar sürüsü bilmiyor ki, Esad orada sadece bir figür...Ve Putin'in umurunda değil...Sadece ve sadece buradaki biraz önce bahsettiğim şii grupların motivasyonu amaçlı iktidarına müsaade ediyor O'nun...İdlib mevzusu çözüldüğü anda kıçına tekmeyi yiyecek...

6. 93.500 ve üzeri hareketlerde ilk hedefim 102 bin civarıydı...Grafiği geride var...Bugünkü silkelemeyle birlikte oluşan hacim gayet iyi...Orada bir kâr alıp duruma bakar devam ederiz...

7.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    ...Rusya, Almanya ve Türkiye'yi giderek aynı paydada buluşturduğunu ve bu kapsamda son dönemde Cumhuriyet Gazetesi başta olmak üzere Halk TV, Sözcü gibi kadim muhalefetin giderek "liberal sol" görüntüsü vermeye başlamalarının da tesadüf olmadığını hatırlatmakta fayda görüyorum ...
    Cumhuriyet gazetesinin sahibi konumunda olan Cumhuriyet Vakfı'ndaki yönetim değişikliğinin ardından gazetedeki istifalar sürüyor. Kemal Can, Ceyda Karan, Çiğdem Toker, Güray Öz gibi yazarların ardından Ayşe Yıldırım da gazeteye veda ettiğini açıkladı.

Bilmeyenler için hatırlatayım abi; Ayşe ablamız "PKK'lılar yere sigara izmariti atmıyor" diyen bir ablamızdı...Gerçi bu memlekette kimler kimler için neler dedi, hepsi unutuldu gitti ya...Neyse...Mevzu şu abi, küresel çetenin karargahı Almanya (ki kaçakların hepsinin ikamet ettiği mekan) ile ilişkilerin orta ve uzun vadeli düzelme eğilimine girmek üzere hamleler yapıldığı bir konjonktüre giriyoruz...Hani bu borç morç, n'olacak bu memleketin hali, bu borç nasıl çevrilecek felan diyenler iyi okusun bunları...

8.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    ...........O mesajımı okumayan okusun abi, sonuçta karşınızda Askeri okullarda ders vermiş biri var bunu unutmayın......
    Vay Hocam işte bunu öğrendiğimiz çok iyi oldu, bu bilgilerin kaynağının böyle bir şey olabileceği aklıma gelmişti zaten, tekrar eline sağlık, bu forumda jeopolitiğin ve realpolitiğin tek otoritesi sensin
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

Sayfa 523/1032 İlkİlk ... 234234735135215225235245255335736231023 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •