Sayfa 523/993 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    yahoo / finance sitesinde dolar 18,52 civarı gözüküyor...

https://finance.yahoo.com/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yılbaşından önceki programımı yaptım. Evdeki azalan stoklari seçim sonrası için takviye edeceğim. 14 maaş kredi kartı limitim var. Üç dört kart %25 asgari ödeme olan başka bankadan alıp ful stok gireceğim. %2 kart faizi piyasa zammının yanında cücük kalıyor.
    Ben geçen seneden fazla stok yapmışım, şu anda skt geçmiş fıstık ezmesi ve nutellayı bitirmeye uğraşıyorum... skt:26/27 Ekim . Bir kaç gündür yüyorum birşey olmadı, bakalım...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Ben geçen seneden fazla stok yapmışım, şu anda skt geçmiş fıstık ezmesi ve nutellayı bitirmeye uğraşıyorum... skt:26/27 Ekim . Bir kaç gündür yüyorum birşey olmadı, bakalım...
    Açılmadığı sürece güneş görmeyen serin bir yerse saklanan herşey son kullanma tarihinden sonra bile rahatlıkla yeniyor ben test ettim.
    bir halt olacağı yok.

4. Son kullanma tarihi ile ilgili bilgi vereyim. Bir marketten Sütaş kaşar almıştım 2000 li yıllarda son kullanma tarihi de yakınmış bayada almıştım ucuz diye 3-5 yedik hiç şişme bozulma olmadı. Bir keresinde Çağlak marka kaşar aldım yeni miyadli bir hafta sonra balon gibi şişti. Geçen kahvaltıda kaşarın skt ne baktım temmuz. Eskiden köyde sonbaharda yoğurt yapar bahara kadar yerdik. Tereyağı yaza kadar yerdik. Salçayi skt den bir sene sonra bitirdik. A kaliteli olacak. Fındık kremalılarda skt bir yıla yakın geçti yedik sorun olmadı.

5. Evde müsait yer varsa köyden saman getirip kışlık sebze meyve saklayın. Köyde eskiden samanlık gibi yerde saklanırdi kavun karpuz elma armut.

6. Benim stokçulugum Tansu Çiller sonrasında başladı. Evlendim babamın bahçesinde ayrı iki göz ev vardı her şeyi babamdan yerdik. Askerlik dönüşü evi ayiracağım babamın bahçeli evine. Babam kooperatif evine taşındı aldığım maaş ile kira vermeden geçinememe korkusu vardı. O günlerde memur değilsen rezildi durum. Benim eski patronum da zekâtını memurlara verirmiş. Ayhan başkan benden daha eski yaşça hatırlar

7. Askerde revirdeki ilaçların serumlarin miyadi üç beş geçmişti.

8. Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Başka yerleri okurken kafam karıştı bu arada ekim sonu kasım başı büyük bir deprem olabileceğini öngörüyorum ayrıca .
    Aman ongorme, zaten milletin beli kirik.

26/07/2022 bünyamin öngörüsü ile belirtmiştim ama sonradan kötüye çağırmamak adına silmiştim .

umarım geçen deprem projeksiyondaki depremdir

Sayfa 523/993 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •