Sayfa 524/778 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon
Arama sonucu : 6220 madde; 4,185 - 4,192 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,037
     Alıntı Originally Posted by zaloglu Yazıyı Oku
    Teşekkürler dostum, 100 tl olmadan satmam diye şart koymuştum kendi kendime. 100tl yi görünce satarmıyım orası da kesin değil 3. Çeyrek bilanço hareketini bekliyorum. Kesin olan tek şey zamanı geldiğinde THYAO lotlarımın hepsi EREGLI olacak. EREGLI temettüsünden sonra araba bayilerini dolaşmaya başlarım Bol kazançlar
    Dediğiniz takası bende düşünmüyor değilim ancak tombul kuş 110-120 araligindayken erdemir kaç olur görmek lazım..

2. Pasta kademe paylaşabilecek var mı?

3.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Lot sayısı önemli burada. Benim gibi riski dağıtmak için 5 hisseli bir portföy yapınca... Toplam portföye etki kısıtlı oluyor maalesef.

Doğru hisseyi bulabilmek büyük meziyet. Bilen varsa bize de söylesin lütfen...

Al Sat bana göre hiç değil, yapamıyorum. Yapabilen arkadaşları da tebrik ediyorum. Malı ucuz iken aldığında kazanç büyük olur mantığıyla hareket ettim hep. Peki mal ne zaman ucuz olur; Şirket hakkında kötü haberler, bilançolar, fiyatlamalar , yorumlar çoğalmaya başlarsa hisse toplama zamanı gelmiştir diye düşünüyorum. THYAO ve TAVHL hisselerini de en kötü pandemi zamanında toplamaya başladım. 7.50 den aldığım THYAO hisselerim hala duruyor. Her ne kadar ana temettü amaçlı kağıtlarım EREGLI / ISDMR olsa da; bu kağıtların ucuz olduğunu ve kara bulutların illa ki bir gün dağılacağını düşündüğümden sürekli topladım. Maliyet düşüreceğim diye düştükçe topladım düştükçe topladım , topladıkça zarar sürekli büyüdü. Belki mantıksız akıl dışı ama yapabildiğim tek şey sabırla beklemek, 15 yıllık borsa tecrübemin bana öğrettiği. Zararda oturmak gerçekten çok zor bir durum, gerek maddi gerekse psikolojik açıdan. Ama inanın karda durmak daha zor
    Sorunuza kendimce cevap verecek olursam; şuan Türkiye 'de/ dünyada ne çok ucuz mesela. Aklıma Amerika Nasdaq hisseleri geliyor hemen. Alabiliyorsanız direk hisse olarak veya fon (reklam olmasın isim vermedim ) olarak toplamaya başlayabilirsiniz. Resesyon/durgunluk olayları geçince hisselerin nerelere geleceği malum. Tek gereken sabır ve toplamak. Yazdıklarım kendi cahilce ve bilgisizce tecrübelerimdir, kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Sadece uzun vadeli genç yatırımcılara örnek olması amacıyla yazılmıştır. Bol kazançlar...
    <<<::: AIM SMALL MISS SMALL ---- Sabırla EREGLI/ISDMR toplamaya devam :::>>>

4.  Alıntı Originally Posted by zaloglu Yazıyı Oku
    11.60 maliyetle beklemeye devam, forumda sessizlik iyiye işaret herkese bol kazançlar..
    Sessizliği bende olumlu buluyorum. Biraz hareketlence üşüşmeler olmaması güzel. 15 altı maliyetle sabırla beklemeye devam. Zaman bol, “o sene bu sene” diye uzun zamandır beklediğim o dönem sanki artık geldi. Heyecanı çok güzel. Bu fırsatlar çok sık geçmiyor ele. Kendi çapımda değerlendirmem [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

THYAO eşleşme takası, A1Menkul 20 krş üstten eşleştirdi,

Duhul
    Mar 2019
    İkamet
    Samsun Atakum,Istanbul,Rize,Samsun Almanya
    Gönderi
    325
    Dediğim yerlerde
     Alıntı Originally Posted by Borsaci53 Yazıyı Oku
    Tombul kuş uzaya doğru roketi bağladı ...

Bir pir noktası var burda. Borsa İstanbul 3460 Endeks az üstü az aştı çok önemli nokta .... Ya dokunup ayağa salacak gene , yada kırıp yukarı doğru hareket edecek.

Hissede bu duruma göre hareket eder tahmin ediyorum şahsi fikrim.

Varmı burda usta olan abiler tecrübesine göre aldığı bilgiyi bizimle paylaşırsa güzel olurdu..

Tabiki kendi fikri sadece bilinçlendirme amacıyla fikir almak düşüncem mantığım doğru mu diye diye

YTD herkes kendi aklını kullanmakta özgür ..

RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Borsa İstanbul dediğim yerlerde bist oyalanma ya başladı. Bakalım yön mı ayağa mı.. makinelere daha karar vermedi ama 3 çeyrek beklentisi ufak ufak görülmeye başladı.. toplanmaya başlıyorlar kapanışa göre öyle diyor.

Tombul kuş roketleri ateşleri gaza basmaya başladı..
    Bakalım motoru soğutup mu devam edecek yoksa soğutmadan tam gaz mı....

Rize çayımı demledim sabırla bekliyorum... Sıkıntı Yok... Zaman çok .. şahsi fikrimi paylaştım YTD

RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Yarın olmasa da Cuma’ya 90’ları, haftaya da üçlü rakamlara merhaba diyebiliriz. YTD.

8. Gun sonu takas verebilecek varmidir

Sayfa 524/778 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •