Bakan Albayrak : En zor donemi geride bıraktık , 2019 buyume hedefi konusunda kaygı duymuyorum
Bakan Albayrak : Ağustos , Eylül aylında tek haneli enflasyon rakamları göreceğiz
Bakan Albayrak : En zor donemi geride bıraktık , 2019 buyume hedefi konusunda kaygı duymuyorum
Bakan Albayrak : Ağustos , Eylül aylında tek haneli enflasyon rakamları göreceğiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Albayrak: Yüksek kur rakamları olmadığı için hanehalki TL'ye dönüyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bakan Albayrak : Döviz mevduat hesaplarından TL’ye dönüşün hızlanacağını düşünüyorum
Bir rahatladim ki, ayran icip aHaber seyretmis kadar oldum...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bakan Albayrak : Yaza doğru cari dengede güzel gelişmelere şahit olacağız
Bakan Albayrak : Türkiye’nin cari açık diye bir konusunun gündeminde çok önemli bir yer işgal etmediği bir sürece gidiyoruz .
Bakan Albayrak : Borç , finansman konusunda çok rahatsız , çok önemli adımlar attık .
Bakan Albayrak : Son 1 hafta çok bir şey yaşanmadı sadece 5.45 yada 5.65-5.75 bir kur yaşadık , geçti gitti , hepimiz bir şey tecrübe ettik yaşadık .
Türkiye Etf : -0.70%
Yer İmleri