Sayfa 529/919 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon
Arama sonucu : 7345 madde; 4,225 - 4,232 arası.

Konu: DOHOL - Doğan Holding

Acaba cuma günkü satışlar temerrüde düşen birinin veya birilerinin malları olabilir mi ? Sanki arkasından ayı kovalıyor gibiydi) Aracı kurumlar acımaz, fiyatına da bakmaz..

Al-sat tut değildir

2. Günü bir gün çok fena gelecek...Nasıl Menderes yıllarca 1 in altında işlem görüp 2 de sattılar hep ...ancak asıl harekete başladı 4 ü geçti...Bir gün gelecekler...o gün çok uzak değil gibi...Temel taş gibi...Böyle beklentisi olan hisse pek yok...Show çok yakın diye düşünüyorum...Ama burası borsa her yön mümkün olduğu unutulmamalı...

Ytd...

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by metamorfoz100 Yazıyı Oku
    Günü bir gün çok fena gelecek...Nasıl Menderes yıllarca 1 in altında işlem görüp 2 de sattılar hep ...ancak asıl harekete başladı 4 ü geçti...Bir gün gelecekler...o gün çok uzak değil gibi...Temel taş gibi...Böyle beklentisi olan hisse pek yok...Show çok yakın diye düşünüyorum...Ama burası borsa her yön mümkün olduğu unutulmamalı...

Ytd...

Bu düşüncenizi neye dayanarak yaptığınızı açıklarmışsınız.

Gerçi bende yanı düşünüyorum ama biraz temkinliyim, çünkü Pandeminin asıl etkisinin tabana yayılması 6-9 Ayda görüleceğini düşünüyorum.

YTD

4. 2020/3 Faaliyet Raporunu okumalısınız...Ama borsada her şeyin mümkün olduğunu da asla unutmamalısınız...
     Alıntı Originally Posted by elloko Yazıyı Oku
    Bu düşüncenizi neye dayanarak yaptığınızı açıklarmışsınız.

Gerçi bende yanı düşünüyorum ama biraz temkinliyim, çünkü Pandeminin asıl etkisinin tabana yayılması 6-9 Ayda görüleceğini düşünüyorum.

YTD

5. 2 senedir kasadaki para duruyor. Olumlu tek bir yatırım yok. Devamlı sermaye artırımı iştiraklerde. Ne zaman patlar bilinmez ama aniden fırlayacak duygusu beni buraya bağladı. Hangi hisseye yan gözle baktiysam 10 kat gitti. Bu ise bu ileri bi geri

VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by Seavoice Yazıyı Oku
    filmin adıda grup indirimi olsun..
    yıllardır hiç değişmeyen espri yeteneği...
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

7. Özledik Sn. Seavoice'u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,014
     Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    yıllardır hiç değişmeyen espri yeteneği...
    ama biraz cıvık tam şekle gelmiyor bi ara dm den yürümeye çalıştım ama msg kotanmı doluydu ne idi nüfuz edemedim sana nasılsın iyisindir inşallah neler yaparsın tehaye karademirden sonra emmiyemi göz kırpıyorsun yoksa

Sayfa 529/919 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •