Selam arkadaŞlar,bir konu kafama takıldı ,bilenler veya yorumu olanlar varsa memnun olurum.Gerçi yapacaK BİR ŞEY DE YOK YA..
İyi günler.Muğla ili,Bodrum ilçesi,Güvercinlik mahallesinde bulunan boş 2B arsamız olan, 620 metrekarelik arsamız için 222 bin TL bedel ödemekteyiz.Üstelik 620 metrekareden 380 metrekaresine hakkımız olduğu ,geri kalan 240 metrenin yeşil saha ve yola terk edildiği ve de % 10 yapı hakkımız olduğu bildirilmişti.Şu son imar affından yararlanacak kişiler ,üstelik arsaları üzerinde yapıları olduğu halde ,yanılmıyorsam çok daha az ücret ödeyip tapulu evlerine kavuşacaklar.Biz ise bomboş arazimize 222 bin TL ödemekteyiz.Üstüne hem minnacık bir yapı yapma hakkımız kalıyor ve de bu yapınında maliyeti olacak..Bana bu durum çok adaletsiz geldi.Biz 2B arazisi sahipleri çok mu zenginiz acaba?Sizin fikirlerinizi almak istedim.Teşekkür ederim. ( Bu yazıyı az önce http://apps.csb.gov.tr/talepekrani/ yazdım)
Eğer duyduklarım doğruysa ki 5,10 bin lira verip gecekondusuna,fazla katına tapusunu alıp ,yüzbinlerce ,hatta milyon liralık eve kavuşcaklar...bizde bundan 30 yıl önce o zamanın parasıyla 30 milyar mı neydi,muhtar tapusu ile birisinden babam almıştı.sanki bedava almışız gibi 222 bin lira daha istediler....ne adaletli bir ülkedeyiz ya...
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Yer İmleri