Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 531/1053 İlkİlk ... 314314815215295305315325335415816311031 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 4,241 - 4,248 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by gdeniz90 Yazıyı Oku
    Al birini vur ötekine. 1 lotçu yunsayı nasıl unuturuz. Daha alası var. Mohikan ustasından öğrenmiş böyle çakozlamayı. Size de sözüm birini körü körüne savunmayın. Belli arkadaşınız
    Bak kardeş fight la bırak arkadaş olmayı burda ciddi atışıp özelde bile yazıştık Yünsa’da söylediği analiz tutmadı sonrada tekrar analiz yaptı ve sacroya destek verdi ayrıca mohikani ne ara kattın gelelim sen ne yapıyon okuyup okuyup milleti karalamaktan başka
    ytd deli saçmasıdır

2.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Bak kardeş fight la bırak arkadaş olmayı burda ciddi atışıp özelde bile yazıştık Yünsa’da söylediği analiz tutmadı sonrada tekrar analiz yaptı ve sacroya destek verdi ayrıca mohikani ne ara kattın gelelim sen ne yapıyon okuyup okuyup milleti karalamaktan başka
    Ben bişiy yapmıyorum ya takılıyorum öyle. Bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir :D

3.  Alıntı Originally Posted by gdeniz90 Yazıyı Oku
    Ben bişiy yapmıyorum ya takılıyorum öyle. Bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir :D
    Neyse amacım senle veya başkasıyla tartışmak değil sadece bir insanın çizdiği bir grafik tutmadı diye aşmaya gerek yok senide eskiden beri bilirim evrenide karel 2 sen beri diyeyim��
    ytd deli saçmasıdır

4. Adam buraya bakarak ciddi ciddi alım satım yapmış birde utanmadan ağlıyor.
    Sen önce nerede hata yaptığını iyi tahlil et bakalım...
    Hayatta kimi tecrübeler para ile satın alınır efendim. Siz de burada kendi iradeniz dışında tanımadığınız görmediğiniz birinin grafiğine biat ederek para kaybettiniz. Karşılığında hatanızı görmüş olmanız beklenir. O kaybettiğiniz para size bir ders vermiş olması gerekirken gelmiş burda mahkemeye vericem tantanası yapıyorsunuz... Yanlış!!!
    O grafik para kazandırsaydı adama emeğinin karşılığını verecek miydin? Hayır...

Ağlamayın kardeşim...

5.  Alıntı Originally Posted by Diamond Yazıyı Oku
    Adam buraya bakarak ciddi ciddi alım satım yapmış birde utanmadan ağlıyor.
    Sen önce nerede hata yaptığını iyi tahlil et bakalım...
    Hayatta kimi tecrübeler para ile satın alınır efendim. Siz de burada kendi iradeniz dışında tanımadığınız görmediğiniz birinin grafiğine biat ederek para kaybettiniz. Karşılığında hatanızı görmüş olmanız beklenir. O kaybettiğiniz para size bir ders vermiş olması gerekirken gelmiş burda mahkemeye vericem tantanası yapıyorsunuz... Yanlış!!!
    O grafik para kazandırsaydı adama emeğinin karşılığını verecek miydin? Hayır...

Ağlamayın kardeşim...
    Olayi tamamen yanlis anliyo millet. Arkadas ben bu adamdan once bu hisseyi almisim. Sizin elinizde bir kagit var ve biri cikiyor o kagitla ilgili kaos grafigi koyuyor ortaya sonra piyasa bozuyor ve stop normalde olmayacakken o grafik ce kisinin grafigi yuzunden stop oluyorsunuz. Ben onun demesiyle almamisim ki ama biri gelip benim kendi kismetimle alip bekleyecegim seyi, EMIN OLMADIGI VE IKI GUN SONRA AGIZ DEGISTIRIP GUNCELLEYECEGI SEYI BOLE KAFASINA GORE YAZARSA ole topik mi olur. Ben 2000 liraya aglamam mrk etmeyin ama bole grafik cizenler oldukca cook spekulasyon doner piyasada😂 bahane hazir guncelledim ya. Sonradan guzellesti😂

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by EVRENNN007 Yazıyı Oku
    Olayi tamamen yanlis anliyo millet. Arkadas ben bu adamdan once bu hisseyi almisim. Sizin elinizde bir kagit var ve biri cikiyor o kagitla ilgili kaos grafigi koyuyor ortaya sonra piyasa bozuyor ve stop normalde olmayacakken o grafik ce kisinin grafigi yuzunden stop oluyorsunuz. Ben onun demesiyle almamisim ki ama biri gelip benim kendi kismetimle alip bekleyecegim seyi, EMIN OLMADIGI VE IKI GUN SONRA AGIZ DEGISTIRIP GUNCELLEYECEGI SEYI BOLE KAFASINA GORE YAZARSA ole topik mi olur. Ben 2000 liraya aglamam mrk etmeyin ama bole grafik cizenler oldukca cook spekulasyon doner piyasada�� bahane hazir guncelledim ya. Sonradan guzellesti��

Fazla takma evren.

Bak yunsa 5.30 iken mohikan 2 dedi.

Sadece gülümsedim. :D
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

7.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Fazla takma evren.

Bak yunsa 5.30 iken mohikan 2 dedi.

Sadece güldüm. :D
    Sacro isin sakasi bir yana o grafik cok hataliydi o gun de sana demistim. Emin olunmayan grafikler can yakar😂😂😂 bizim can yanmaz belkim ama bilen vaaar bilmeyen var😂😂

8.  Alıntı Originally Posted by EVRENNN007 Yazıyı Oku
    Olayi tamamen yanlis anliyo millet. Arkadas ben bu adamdan once bu hisseyi almisim. Sizin elinizde bir kagit var ve biri cikiyor o kagitla ilgili kaos grafigi koyuyor ortaya sonra piyasa bozuyor ve stop normalde olmayacakken o grafik ce kisinin grafigi yuzunden stop oluyorsunuz. Ben onun demesiyle almamisim ki ama biri gelip benim kendi kismetimle alip bekleyecegim seyi, EMIN OLMADIGI VE IKI GUN SONRA AGIZ DEGISTIRIP GUNCELLEYECEGI SEYI BOLE KAFASINA GORE YAZARSA ole topik mi olur. Ben 2000 liraya aglamam mrk etmeyin ama bole grafik cizenler oldukca cook spekulasyon doner piyasada😂 bahane hazir guncelledim ya. Sonradan guzellesti😂

Sayın evreen gidecek bir senet grafiği koyun buraya söz yarın alacam...tersine gidersede tek söz söylemeye cem...hadi bakalım...

MI 4LTE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 531/1053 İlkİlk ... 314314815215295305315325335415816311031 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •