Sayfa 531/1004 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 4,241 - 4,248 arası.

Konu: Viop LV

1. Aynı haber 50.ye yapılıyor ama artık para gelecek denmiş.
    Yarın enerjiler de bir hareket olası. Spekler sever bu haberleri...Kalıcı olacak mı bakacağız.
    ..........

[emoji625]İlk etapta 10 Milyar Dolarlık kaynak aktarımı geliyor. BAE ve Türkiye, yenilenebilir enerjide müzakereleri bitirdi, yatırıma geçiyor. (Türkiye’s Economy Channel)

2. Hisse vadeliler

ISCTR bölündüğü için APS 2.5 ile çarpmak gerekir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Ortada tek oyuncu ve düşen bıçak tutulmaz prensibi var, herkes price taker olmuş. Herifin tabelaya yazdığı rakamı herkes kabul ediyor.

Emekli fonları vs de kasa olarak kullanılıyor olabilir.

Hedge fonları vs yaygınlaşmalı diyeceğim ama orayı yöneten de önce kendi cebini düşünür, komisyon ile fonlara hisse alınıyor vs deniyordu.

4. Geçen bir videoda Londra'dan daha pahalıya yumurta yiyoruz diyorlardı. 30 lu yumurta 5 sterlin gördüm ama orada tam fiyat nasıl bakmak lazım.

Yem pahalı deyip zam yapmışları hem yem fiyatları düştü hem de GDO lu yem serbest bırakıldı diye biliyorum, yeni sistemlerde ortalıkta işçi olmuyor her şey nerede ise otomatik.

Enflasyonun bir nedeni de verimsizlik ve yeterli rekabet olmaması, az sayıda üreticinin ve satıcının anlaşması.

<<<<<<<<<
    YÜSAD Başkanı Metin Akman, yumurta fiyatlarının yılın ikinci yarısında hızlı bir yükselişe sahne olabileceğini söyledi. Akman, "Yumurta fiyatlarının ikinci altı aylık dönemde enflasyona paralel ve üstünde artacağını tahmin ediyorum" dedi.

5.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Tide hocam temettü etkisiyle vadelinin teorik fiyatini hesaplayan bulabildin mi geçen sormuştun
    Yaklaşık 130 puan temettü etkisi var

Garan 29.03 10,30 puan
    Isctr 01.04 12,58 puan
    Tuprs 03.04 55,02 puan
    Ykbnk 03.04 22,34 puan
    Tofaş 04.04 13,48 puan
    Froto 08.04 15,36 puan

6. Kapanış fiyatına bakılınca yarın satış yer büyük ihtimal..Dikkatli olun..
    ..............

#ASTOR

Astor Holding*A.Ş.*, #ASTOR’da sahip olduğu 29.900.000 lotu, yurt dışında yerleşik*uluslararası kurumsal yatırımcıya plasman yoluyla 96,26₺’dan sattı ve yaklaşık 2,88*milyar₺ (brüt) elde etti.

Takas*işleminin BIST dışında 19.03.2024’de gerçekleşmesi bekleniyor.

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Kapanış fiyatına bakılınca yarın satış yer büyük ihtimal..Dikkatli olun..
    ..............

#ASTOR

Astor Holding*A.Ş.*, #ASTOR’da sahip olduğu 29.900.000 lotu, yurt dışında yerleşik*uluslararası kurumsal yatırımcıya plasman yoluyla 96,26₺’dan sattı ve yaklaşık 2,88*milyar₺ (brüt) elde etti.

Takas*işleminin BIST dışında 19.03.2024’de gerçekleşmesi bekleniyor.
    Kabaca Fiili Dolaşım Oranı %15 artar. BIST30 da kalabilmek için bu şekilde bir işlem yapmış olabilirler.

Ağırlık haftaya MKK'da yayınlanınca tekrar yükseltebilirler, maliyetleri nerede ise sıfır deniyor. Ben alıp satmadım düşünmüyorum da.

8. Bu şekilde haber çıkmış.

<<<<<<<<<<<
    https://www.dunya.com/gundem/kdv-ve-...-haberi-720041

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Bazı basın yayın organlarında yer alan, “Gerekirse kura müdahale edilecek, ÖTV ve KDV’de artış olacak.” iddiası doğru değildir. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, basına kapalı bir toplantıda, oda ve borsa başkanlarının yanı sıra iş dünyası temsilcileri ile bir araya gelmiştir. Bahse konu toplantıda Bakan Şimşek’in kura müdahale edileceğini veya ÖTV ve KDV’de artış olacağını söylediği iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. Yetkili kişi ve kurumların açıklamaları dışında yapılan spekülatif haberlere itibar edilmemelidir"

Sayfa 531/1004 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •