Sayfa 537/690 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 4,289 - 4,296 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

http://www.hisseanaliz.net/showthrea...=14202&page=39

Dün deniz satmıştır demiştim ... bugün satmış... Allah bilir 55-60dan almıştır... akıl dışı alım satım oluyor denizden, yarın tavan olsa tavandan alabilecek derecede mantıksız hareketler yapıyor..1,9 milyonun 1,6 sı Mahsum Özelde..geri kalan 300 bin muamma... baştan beri toplayıp bölüyoruz.. daha önce de demiştim, bence M.Önün orda bir miktar daha var ve bunun dışında başı boş hareket eden lot sayısı da 150 bin civarı...
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Alıntı Originally Posted by legenda1903 Yazıyı Oku
    Üstad şurdan bir kurtulayım, Türkçemizin gün yüzü görmemiş küfürlerini yazıp öyle gidicem
    Ben kurtulmadan 3,4 yıldır saydırıyorum ama nafile...Son günlerde benim yerime yükselbey geçti..artık ben yoruldum...emekliliğini istiyorum...Şu borsa bana,hayatımda koca bir delik açtı.maddi ve manevi....artık hesaplaşma diğer tarafa kaldı...memleketin durumundan dolayı...zaten kanun nizam olsaydı,şirketler ıstedikleri gibi at koşturamazlardı. Bizlerde bu durumda olmazdık.......

SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Ebemin esemiiii

https://youtu.be/K7z3590-Mt0

5.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    https://youtu.be/K7z3590-Mt0

6. Bırak oynayıp dursunlar. 6 senedir bi heveslerini alamadılar. Biz yine kenara çekilip bekleyelim. Yarın da 50 bin satış bekliyoruz Cenk kardeş. Bu işlerin arkasında senin olduğunu cümle alem biliyor.

7. Hadi Cengo. Bugün de kendine yakışanı yap. Hatırımız kalır yoksa. Sen kime gözdağı veriyorsun aslanım. Hepi topu üç beş kişiyiz. Batırdığın birkaç küçük yatırımcı ve sen. Kime trip yapıyorsun. Satsan ne olur, satmasan ne olur, fiyatı düşürsen ne olur, düşürmesen ne olur. Kendin çalar kendin oynarsın. Biz kemikleştik artık. Acımıyor Cengo acımıyor. Sana yeni kazlar lazım. Böyle etini kemiklerinden sıyıracağın, afiyetle yiyeceğin yeni kazlar. Biz kartlaştık. Dikkat et biryerine otururuz. Taze kaz eti yemek istiyorsan bunun yolu da belli. Çekeceksin yukarı vereceksin ele. Düşürüp geri alacaksın. Gerçi sen bu yolları iyi bilirsin. Benimki de ******ya iş öğretmek gibi bisey oldu. Neyse sen anlayacağını anladın aslanım. Elli binlik yeni paketi yolla da gelsin.

Bugün adrenalin yok

YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Sayfa 537/690 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •