Sayfa 537/1032 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 4,289 - 4,296 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem...geldi-2628051/

Sessizce bir şeyler yürüyor. 20 gündür Trump cephesinden ses soluk yok. İdlib konusunda yakınlaşmalar var. Reyhanlı saldırısının failinin beyanları irandan uzaklaşma emareleri... puzzle yeniden şekilleniyor. Çin ve Uygur Türkleri muhabbetinin yeniden ısıtılıp servis edilmesi. Yetkisiz hocam derin yorumlarına hasretiz. Gizli bir el bizi iran rusya ve çin tarafından yeniden amerika tarafına itekliyor. Memleket için hayırmıdır bilemem ama halkbank özelinde her türlü gelişmeye açığız.

2.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Şu KOZAA ile KOZAL'ın performansına aklım ermiyor benim, yıllık cironun 10 katından işlem gören kârlılığı da pek olmayan kağıt bunlar, altının performansı ortada çok uzun soluklu bir düşüş trendinde (2011'den bu yana), 50 F/K'dan işlem gören kârlılığı pek bulunmayan vizyonu da pek olmayan bu tür kağıtlar nasıl böyle performans gösterebiliyor anlayamıyorum
    Basit - icine spek kacmis... Bize de soyle babayigit global capta bi spek girse kagit 40 olacak ama nerdeeeeeee....

3.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem...geldi-2628051/

Sessizce bir şeyler yürüyor. 20 gündür Trump cephesinden ses soluk yok. İdlib konusunda yakınlaşmalar var. Reyhanlı saldırısının failinin beyanları irandan uzaklaşma emareleri... puzzle yeniden şekilleniyor. Çin ve Uygur Türkleri muhabbetinin yeniden ısıtılıp servis edilmesi. Yetkisiz hocam derin yorumlarına hasretiz. Gizli bir el bizi iran rusya ve çin tarafından yeniden amerika tarafına itekliyor. Memleket için hayırmıdır bilemem ama halkbank özelinde her türlü gelişmeye açığız.
    Cini macini bilmem ama Brunson konusunun sogutulmasi benim de dikkatimi cekti... Dava savcisinin (Adalet Bakani iddianame savcisi diye duzeltmisti) degismesi Brunsonun avukati tarafindan olumlu bir gelisme olarak degerlendirildi... Ayrica AYM sureci de parallelde gidiyor..

Daha once yazmistim - malesef islerin bu noktaya gelmesi Trump ve Erdogan arasinda bir yanlis anlasmadan ibaret.. Malesef gunumuzde dunya duzeni birkac sahisin twitter mesajlari ayakustu sohbetleri birbirlerine yokus yapmasi vs cocukca nedenlerle degisebiliyor... Yani Erdogan NATO zirvesinde ISrailde tutuklanan bayani birakmasi icin Trumptan yardim istemese Trump da her seyi oldugu gibi bunu da gtuyle dinlemeseydi dolar faiz bu durumda olmayacakti... Dogru makro riskler vardi ama Tup kamyonuna atesle yaklasmazsan patlamaz... Burda mesaleyle kostular - olan da bu..

4.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    kesinlikle (b) şıkkı olur, "yüksek enflasyonun, yüksek kurun ve resesyonun müsebbibi dış mihraklardır" derler ve millet bunu kesin yer, "kahrolsun dış mihraklar" deyip yeniden AKP'ye oy verirler.
    Malesef secimlerdeki gibi yanlis okuyorsun TH'cim: Yerel secimlere bu ahval ve seraitde girilirse AKP ANAP IN ZAMANINDA YEREL SECIMLERDE YASADIGI HEZIMETI YASAR!!! Millet salak degil inanin ne oldugunu goruyor.. Elbette kemiklesmis bir 10% oyu vardir AKP nin ama inanin ozellikle Buyuksehirlerde hezimet yasarlar.. Baskanlik referandumunu hatirlayin - ayni konseptte olacak bu secimler...

5.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Sayın CB RTE'nin çok sınırlı bir ekonomi bilgisi var maalesef, o da çoğunlukla yanlış türden bilgi. Faizin enflasyona neden olduğu gibi sakat düşüncelere sahip. Böyle bir inanç; dünyanın batıdan doğuya doğru değil de doğudan batıya doğru döndüğüne inanmak gibidir. Esasen imam hatipli olan RTE'nin bu yanlış inancını hiç kimsenin değiştirebileceğini sanmıyorum. Öte yandan TR'nin 2. en güçlü adamı Albayrak'ın bilgi beceri ve tecrübesi yeterli mi? Hiç sanmıyorum. Mezun olduğu okullara, yaşına, bilgisine ve tecrübesine bakıyorum ama pek bir şey göremiyorum. Maalesef TC'nin en tepe mevkilerindekiler kalifiye eleman değil.
    Aynen dogru - zaten kabine aciklandiktan sonraki satislar da bunun net gostergesi malesef...

Oylamaya koyalim o zaman her medeni ortamda oldugu gibi. Normalde alakasiz olabilir ama, olayimiz tamamen siyasi oldugu icin bence yetkisiz'in yorumlari degerli. Tabi ki herkez ilgilenmeyebilir.

Oylama yapariz 3 gunluk kimse kimseyi kirmadan olay biter. 3 gun sonar herkes sonucuna katlanir.

KONU: Yetkisiz'in jeopolitik yorumlari devam etsin mi?

Evet
    Drexty
    TRENDHOUND
    Ayan

Hayir
    alekks
    ayransiz

Cekimser
    666 (anlamiyorum tam, beni asiyor)

Forumu okuyan herkese acik. Medeni cesaretinizi gosterin, oy kullanin.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Oylamaya koyalim o zaman her medeni ortamda oldugu gibi. Normalde alakasiz olabilir ama, olayimiz tamamen siyasi oldugu icin bence yetkisiz'in yorumlari degerli. Tabi ki herkez ilgilenmeyebilir.

Oylama yapariz 3 gunluk kimse kimseyi kirmadan olay biter. 3 gun sonar herkes sonucuna katlanir.

KONU: Yetkisiz'in jeopolitik yorumlari devam etsin mi?

Evet
    Drexty
    TRENDHOUND
    Ayan

Hayir
    alekks
    ayransiz

Cekimser
    666 (anlamiyorum tam, beni asiyor)

Forumu okuyan herkese acik. Medeni cesaretinizi gosterin, oy kullanin.
    devam etmesine evet diyorum.

nedenleri: foruma renk katıyor, bir sürü araştırma ve beyin yorma ürünü hap olarak önümüze konuyor, düşünce ufkumuzu başka boyutlara taşıyor, en azından üzerinde kafa yormamızı sağlıyor.

forumlarda her renge ihtiyaç var. alternatif fikirler forumların zenginliğidir.

saygılarımla,

Alıntı Originally Posted by Ayraniyokicmeye Yazıyı Oku
    Basit - icine spek kacmis... Bize de soyle babayigit global capta bi spek girse kagit 40 olacak ama nerdeeeeeee....
    koza grubunda (kozaa, kozal, ipeke) sahiplilik sorununun çözülmesi, ve akabinde satılması beklentisi var.

biliyorsunuz, borsada beklenti çok şey demek. batacak kağıdı bile beklentiyle uçurabiliyorlar.

Sayfa 537/1032 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •