Sayfa 537/1004 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 4,289 - 4,296 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    polho da bozkurt mallarını koyunca itişip kakıştığı maydonozcu ile kanka olmuş söylemişmiydim?

polhodaki yatırımcıların bir çoğu kallavi paralı.
    Bu o kadar öyleki var olduğunu söylediği gayrimenkulu bistte işlem gören bir firmanın mal varlığı olsa konuşulur tarışılır fiyat biçilmeye çalışılır.

Hissenin speğinin yükü ağırdır vesselam.

Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Amin...

Hayırlı Cumalar...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3. Saygıdeger dobra ve forumdaşlar,

BNTAS için yorumunuz var mıdır ? Ciddi bir büyüme içerisinde üretim ve KKO kalemleri ciddi armıs son gelen bilancoyla, ben fırsat görüyorum. Bir de kasasında para olmasına ragmen bedelli ile yeni yatırımlara giriyor.

Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Bu arada hiç bir yatırım uzmanı son 20 senede baba anneleri anne anneleri kazançta yenemedi
    grafiğini teknikçi arkadaşlar koyabilir
    altının onsu 270 dolarken
    dolar 650 000 lira civarı idi(bol sıfırlı olanından)

1 ons altın 1900 dolar civarı seyrediyor.

altınla borç verip alan tanıdıklarım (abi, kardeş, abla)verenler ihya oldu alanın ocağına incir ağacı dikildi.

borcu alan ankarada ev aldı.
    Bahsi geçen grafikleri ekliyorum. İşaretlediğim konum her 2 enstrüman için aynı aya denk geliyor...

5.  Alıntı Originally Posted by alltimeinvest Yazıyı Oku
    Saygıdeger dobra ve forumdaşlar,

BNTAS için yorumunuz var mıdır ? Ciddi bir büyüme içerisinde üretim ve KKO kalemleri ciddi armıs son gelen bilancoyla, ben fırsat görüyorum. Bir de kasasında para olmasına ragmen bedelli ile yeni yatırımlara giriyor.
    çok temiz firma değerli forumdaşım, hisse ile kalavda ilgileniyor ama galiba kontrolünde değil (bu benim kanaatim net söylediği bir şey yok söylemlerinden çıkarıyorum) elinizde ise taşınmalı.

Bir de altının TL olarak grafiğini paylaşırsam vehâmet tam olarak ortaya çıkacaktır...

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Amin...

Hayırlı Cumalar...
    cümlemize.

8. Faiz ile ilgili yazışmalarımızdan çıkan şey bizi doğruya götürüyor
    para bir yatırım aracı değildir.
    hisse senetleri ortaklık belgesidir yatırım yaptığınız firma yatırım yapıp büyüdükçe taşıdığınız hisselerde değerlenecektir.
    yeterki doğru hisseye yatırım yapmış olun
    şişe en doğru hisselerden birisidir
    burada yazılıp çizilenle yönlendirilebilecek hisse değildir (zaten öyle bir amacım hiç olmadı olmayacak) onun için bu havada çok rahat yazabiliyorum

Sayfa 537/1004 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •