bu gün kısa bir seyahatim oldu yeni geldim, baktım, uzuncu oluvermişim..
imtiyazda, bilançoda çöp olmuş...al gülüm ver gülüm ile bu işi toparlayacağız artık....
bu gün kısa bir seyahatim oldu yeni geldim, baktım, uzuncu oluvermişim..
imtiyazda, bilançoda çöp olmuş...al gülüm ver gülüm ile bu işi toparlayacağız artık....
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yakında 20 liradan alırım...
https://youtu.be/X-xYEOYsul0?si=F9kihHvHpRgqsmFY
Palanın bize sattırmak için yaptıkları. Bizimde inadına satmirem dememiz. Bakalım kim daha inatçı pala efendi...
yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Hocam, benim aklıma yatmayan bir durum var. Gün içinde defalarca akd ye baktım ama işin içinden çıkamadım...
Bankof 3 milyon lot satıcı peşine Hsbc 1.7 milyon lotla satıcı, bu iki kurumun satışları tüm satanların % 92 si.... Mal bu kadar toplu mu, iki kurumun sattığı gün başka satıcı yok ya da satılan her lot aynı kurum tarafından farklı hesaplarla toplanmış??? Satan diğer kısmında sadece 36 bin lot var... Bu nasıl bir tezgah hakikaten anlamadım... Eğer insider trading olayı varsa, bilanço çok kötü gelecekse o halde bu haberi duyan sadece iki kurum mu?
Tarifelere zam üstüne zam yapılırken tarihin en iyi bilançosu gelecek diye beklenen Ttkom bugün tam tersi en az + 5 kapatması gerekirdi...
Aslında ağzıma geleni söylemek lazım ama klavye başında edeb bozmayalım... Yine de ucundan dokundurmadan da edemem, bu ülkenin b.ku çıktı... Her iş her yer her kurum kokuşmuşluk sergiliyor... İki kişi bu ülkeyi bitirdi, dahası da var ama ya sabır...
Bir milyar dolar bile çok olur. Zaten şirket yıllardır gelirini dağıtmayıp altyapıya gömdü. Daha birsürü yatırım yapılması gerekiyor. İmtiyaz teşvik olarak sembolik bir ücretle uzatılacak ki şirket borçları kapayıp yatırımlarını tamamlası ve eski karlı günlerine dönsün. Bu şartlarda ne blok ne halka arz yoluyla hisse satamaz varlık fonu. Şirket kar edecekki arge ve altyapıya bolca para harcayabilsin... Tahtadaki işlemler gayet bilinçli hesaplı yapılıyor.biz sadece alsat yapabiliriz fiyatı onlar belirler...
yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Yer İmleri