Aslında ben 2016 sonu 2017 de bir kriz bekliyordum ama KGF ile durumu kurtardılar...
Ama bunu 2-3-4 defa tekrarlayacağın kaynağın yok...
Ayrıca KGF ler uyuşturucu gibidir
Verdikçe daha fazlasını ister hasta
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Şu tabloya bakıp ta üzülmeyen yoktur sanırım!
O kadar reklama yapmaya, rest çekmeye rağmen, iflas etmiş olan ülkelerle aynı kategorideyiz!!
Hala bu saatte MB faiz artırımı yapmazsa dağılırız noktasındayız..
Bu duruma çok güzel yorumlarım olabilirdi ama sadece YAZIK, herkes hak ettiğini yaşıyor işte..![]()
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Nihai yararın ne olacağı eski usul tahmin edilebilir, padişah veziri sokağa salar eğer millet gidişata küfür edip duruyorsa analarını sinkaf etmeye devam edebiliriz derler ama yok millet her şeye boş vermiş çalgı çengi göbek atmaya başladıysa işte o zaman bu musallatlar içinde YOLUN SONU gelmiş olur ve bu gidişe bir şekil dur demek zorunda kalırlar.
Pek üzerinde durulmasa da nufus artışımız çok yüksek..
Her yıl 1,2 milyon kişi artıyor nufusumuz
Her yıl 1-1,1 milyon kişi işgücü piyasasına katılıyor
Bizim durmaya (büyümenin duraksamasına) hiç tahammülümüz yok...
Reisin faiz takıntısıda burdan kaynaklanıyor (faiz büyümenin en büyük düşmanıdır)
Büyüme durursa (ve/veya istenilen kadar olmazsa) iktidarına bye bye der...
Reis daha 2 gün önce nufusumuz istediğimiz oranda artmıyor dedi...
Bende pes diyorum..
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
1 milyar 250 milyon dolarlık ihaleye sadece 25 milyon dolar teklif gelmiş.
TCMB'nin bugün açtığı 1 milyar 250 milyon dolarlık 1 hafta vadeli TL depo karşılığı döviz depo ihalesinde gerçekleşen tutar 25 milyon dolar olurken, ihaleye 25 milyon milyon dolarlık teklif geldi.
İhalede, faiz oranı dolar için yüzde 1,75, TL için yüzde 12,75 olarak ilan edilmişti.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Dinci yobazların tasarrufu ŞEYTAN dedikleri ABD nin yeşil Dolarıdır. O nedenle Dolarda yükseliş kaçınılmaz.
Yer İmleri