Sayfa 542/779 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon
Arama sonucu : 6232 madde; 4,329 - 4,336 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1. THY kendi kabına artık sığmıyor sanki. Planlar baya büyük ve önümüzdeki aylarda çok güzel gelişmeler olacak gibi sanki. Bu aşağıdaki medya haberi baya guzel şeyler söylüyor.

Ahmet BOLAT’ın Richard Quest ile yaptığı özel röportaj yayınlandı
    Güncelleme Tarihi: 23/10/2022 09:05
    2
    2

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet BOLAT sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada;

“Avrupa’da birinci, dünyada ise üçüncü sırada olan mega kargo hub’ımız SMARTIST’in devasa kapılarını CNN International’a açtık.

Objektiflere sığmayan büyüklükteki tesisimiz ikinci fazı tamamlandığında yılda 4 milyon ton kapasite ile dünyanın en büyüğü olacak ve ülkemize sağladığı ekonomi ile istihdam katkısını iki katına çıkaracak.

Gurur vesilesi tesisimizde attığımız binlerce adım sonrasında ise ünlü sunucu Richard Quest ile CIP salonumuzda hem dinlendik hem de gerçekleştirdiğimiz özel röportajda başarı hikayemizin detaylarını konuştuk.” dedi.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet BOLAT’ın ünlü sunucu Richard Quest ile yaptığı özel röportaj, CNN International’da yayınlandı.
    thyroportaj5Ahmet Bolat “On yıl içinde kapasiteyi ikiye katlayabileceğimize inanıyoruz. Bu benim vizyonum.” dedi.

Türk Hava Yolları Başkanı Ahmet Bolat, daha fazla uçak ve kapasite planları başta olmak üzere havayolunun geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ahmet Bolat, mevcut uçak sıkıntısından ve Türk Hava Yolları‘nın kargo yatırımlarında da bahsetti.

Ahmet Bolat; “Ben gerçekten transit yolcuların peşinde değilim.

Transit yolcular Türkiye’ye 100 dolar getiriyor. Türkiye’ye gelen noktadan noktaya yolcular ise binlerce dolar getiriyor. Ben sadece göreceli miktarlardan bahsediyorum. Bu yolcu, sağlık hizmetleri veya golf turizmi için geliyorsa ekonomiye katkısı ise 3000 dolara çıkıyor. 3000’in peşindeyim, 100 doların değil. Elbette transit yolcular için her zaman koltuk olacak.”

thyroportaj2Ahmet Bolat; “Şu anda bir kapasite sorunumuz var. Şu anda yeterli uçağımız yok. Daha fazla uçak arayışındayız. Kapasite arzu ettiğimiz düzeyde olmayınca mevcut kapasiteyi en yüksek değerden satmak zorundayız. Transit yolcular için her zaman koltuklarımız olacaktır, İnsanları birbirine bağlamayı seviyoruz. Bu bizim gücümüze güç katıyor. Biliyorsunuz transit yolcular için İstanbul’da 1 gün konaklama önerimiz var. Bağlantılı yolculara bir gün İstanbul’da geçirin,otelinizi sağlayalım, yemeğinizi sağlayalım. İstanbul’u görün, gezin ve uçuşunuzu direkt uçuş olarak yapın, diyoruz”

“Bu sayede Richard, bu yıl Türkiye’yi 1 milyon Amerikalı ziyaret etti. Hedefimiz bunu ikiye katlamak. Türk Hava Yolları olarak bu yıl Türkiye ekonomisine 40 milyon dolar kazandıracağız.”

“Ayrıca Türk Hava Yolları’nda çalışan 75.000 çalışanımız var. Türk havayolları, Türk ihracatında ve Türk ekonomisinde büyük bir parametredir. “

Ahmet BOLAT ve sunucu Richard Quest birlikte Smartist kargo ve ekipman kontrol alanlarını, tehlikeli madde, özel kargo ve transit kargo alanlarını gezdiler.

Sunucu Richard Quest, pandemi sırasında hava kargonun bir çok havayolunu kurtardığını hatırlattı.

Tavsiye içermez medya haberi dir

2. BNP. 186 ile al verdi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,054
     Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    BNP. 186 ile al verdi
    Gereğini yapsin

Bize Arrow Street ve Black Rock un alisi lazim sn foton söyle sol seriti kapatarak gitsin
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

4.  Alıntı Originally Posted by LayLow Yazıyı Oku
    Ne naz yaptın be tombul kuş...
    Tombulum, fazla naz aşık usandırır ama biz usanmayız, usandıramazsın...

BofA bugün EREGL THYAO alıp TUPRS KCHOL satıyor,

6. Tombul şarz oluyor, karakteri gereği %25 bir anda zincirleme yukarı çıkar. ✈ YTD

7.  Alıntı Originally Posted by Trade34 Yazıyı Oku
    Bir müddet sonra A1 ile İnfo sattıklarını adeti gereği geri almaya başlayacaklardır. YTD

Sayfa 542/779 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •