Artan

14,30 10 14:47
80,90 9.99 14:43
210,90 9.96 14:43
90,10 9.95 13:55
9,76 9.91 14:47
Artan Hisseler

Azalan

232,00 -9.99 14:47
67,10 -9.99 14:47
54,10 -9.98 13:55
95,60 -9.98 14:47
35,70 -8.79 13:55
Azalan Hisseler

İşlem

7.177.583.721,25 14:47
5.395.498.345,62 14:47
4.155.244.458,40 14:47
4.055.678.689,00 14:47
3.419.046.596,90 14:47
Tüm Hisseler
Sayfa 543/919 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: Viop - XXIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    ..adam yukarda ne yazıyor okudun mu.. burayı okuyunca herşeyi mi satasım geliyor demiş..
    Peki bu algının sebebi ne...
    Bırakın bu işleri..benim üzerimden oynamayı..
    Bak güzel kardeşim(bu kısım hitap nedeniyle lafın gelişi):
    1. Burda hiç tanımadığı insanların mesajına bakarak pozisyon alıyorsa o adam zaten bu işi bıraksın.
    2.Algı lafını çıkaran sensin. Herkes burda short ya da long olduğunu yazabilir. Yatırım danışmanı değil kimse burda. Sana göre: Sen longsun fikrini söyleyebilirsin ve sana uyup long pozisyon açılabilir. Bu çok normal senin için. Ama short pozisyondan bahsedildimi hemen algı, hemen saldırı. Gününe göre bir iki tane yancıda varsa değme paşamın keyfine.
    3. Ceza alıp kayboluyosun sonra geri dönüyosun, kimse teşekkür etmiyo bana, takdir etmiyo beni diye monologlarında trip atıyosun. Aklına esince 'yazmam bi daha mahrum kalırsınız benim gibi asrın teknikçisinden' tadında monologları döşüyosun. Millet tepki gösterince 'ben niye gidiyorum siz gidin' tadında mesajlardan devam ediyosun ki sana kimse yazma yada git bu forumdan bir mesaj atmıyor.( Kimseninde öyle bir hakkı da yok)
    4. Kimse senin gibi grafik fetişizmi yapmak zorunda değil, shortsam shortum derim geçerim. Sana pozisyonumla ilgili veri sağlamak zorunda değilim. Çünkü sana ya da bir başkasına gelip ' dostum ben shortum hadi sende short aç' diye bir telkinde bulunmuyorum.

Hülasa Senin bir sıkıntın var belli ama sıkıntına biz çözüm bulamayız. Profesyonel destek almanı öneririm.

2. Sıkıntım yok..
    Madde madde yazmışsın da ..
    Cidden yanlış anlaşılmışız..
    Bir de bırakınız entelektüel ayaklarını..
    Neyse net bir şekilde gördüm..
    Yanlış anlaşılmışız..
    Asrın teknikcisi de değilim daha iyileri var..
    Milletin pozuna laf etmiyoruz..bize ne ..ama soruyoruz..short oldun emare ne neye gore biz de bilelim vs gibisinden..
    Short oluo 4000 puana ki kazandıklarını da sanmıyorum özendirici teşvik edersen ve long yönlü 12 bin puandan fazlaya kardan mahrum edersen elinde grafik ve hiç bir veri oldan sadece sallamasyon poz yazarsan ki gerçek olduğu da kesin değil manipülasyon olur..
    Çünkü piyasayı kimse bilemez..o yüzden bana yazma sen.. boş ver takıl kafana göre..
     Alıntı Originally Posted by SpotcuKenan Yazıyı Oku
    Bak güzel kardeşim(bu kısım hitap nedeniyle lafın gelişi):
    1. Burda hiç tanımadığı insanların mesajına bakarak pozisyon alıyorsa o adam zaten bu işi bıraksın.
    2.Algı lafını çıkaran sensin. Herkes burda short ya da long olduğunu yazabilir. Yatırım danışmanı değil kimse burda. Sana göre: Sen longsun fikrini söyleyebilirsin ve sana uyup long pozisyon açılabilir. Bu çok normal senin için. Ama short pozisyondan bahsedildimi hemen algı, hemen saldırı. Gününe göre bir iki tane yancıda varsa değme paşamın keyfine.
    3. Ceza alıp kayboluyosun sonra geri dönüyosun, kimse teşekkür etmiyo bana, takdir etmiyo beni diye monologlarında trip atıyosun. Aklına esince 'yazmam bi daha mahrum kalırsınız benim gibi asrın teknikçisinden' tadında monologları döşüyosun. Millet tepki gösterince 'ben niye gidiyorum siz gidin' tadında mesajlardan devam ediyosun ki sana kimse yazma yada git bu forumdan bir mesaj atmıyor.( Kimseninde öyle bir hakkı da yok)
    4. Kimse senin gibi grafik fetişizmi yapmak zorunda değil, shortsam shortum derim geçerim. Sana pozisyonumla ilgili veri sağlamak zorunda değilim. Çünkü sana ya da bir başkasına gelip ' dostum ben shortum hadi sende short aç' diye bir telkinde bulunmuyorum.

Hülasa Senin bir sıkıntın var belli ama sıkıntına biz çözüm bulamayız. Profesyonel destek almanı öneririm.
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bugün öğleden sonra en geç yarın LONG yönlü çılgın atacaklarını düşündüğümden sabah açılış da SANAL LONG poz açılmıştır..
    Kendimi deniyorum..
    Bu 2. denemem..Eksiyi görünce basıyorum LONG u..
    Yakında reel olarak başlamayı düşünüyorum..

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bugün öğleden sonra en geç yarın LONG yönlü çılgın atacaklarını düşündüğümden sabah açılış da SANAL LONG poz açılmıştır..
    Kendimi deniyorum..
    Bu 2. denemem..Eksiyi görünce basıyorum LONG u..
    Yakında reel olarak başlamayı düşünüyorum..
    0.80 falan ekside idi yanılmıyorsam bunu yazdığımda
    1.1+ koydu üzerine..

Geliyorum viop...

Sanal pozlara son verme zaman geldi..
    Sıkı durun uleynnnnnn..

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    0.80 falan ekside idi yanılmıyorsam bunu yazdığımda
    1.1+ koydu üzerine..

Geliyorum viop...

Sanal pozlara son verme zaman geldi..
    Sıkı durun uleynnnnnn..
    Sen gaptın bu işi abi, gel
    Hergün para dağıtıyorlar burda, biz köşeyi döndük sende gel
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    [emoji28] tam zamanında ala ala geliyor hemde

Borsada Pişmanlıkların Temettüsü Yoktur.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    allah razı olsun guldurdun benı

8.  Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    allah razı olsun guldurdun benı
    Allah herkese gülmeyi nasip etsin, güldür güldür geliyor mübarek
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 543/919 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları