Sayfa 543/965 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon
Arama sonucu : 7714 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Hoş geldin sevgili alamut1 dostum. İşi bilen bütün temel analizciler burda toplanacağız çok yakında inşallah

2. Çinli BYD ve Chery, Türkiye'ye yatırımın eşiğinde

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Bloomberg'e yaptığı açıklamada Çinli iki elektrikli araç üreticisinin Türkiye'de yatırım yapmaları için yapılan görüşmelerin ileri aşamada olduğunu belirtti.

https://www.bloomberght.com/cinli-by...iginde-2353067

3. Aylardır sürünüyor, nihayet hareketlenme başladı, Çin şişeden çıktı galiba.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4. Emsal olması açısından 5 yıl önce satılık liman haberi. 1 milyar dolar değeri

Kıyaslama açısından güzel bir örnek bu

https://www.bizimyaka.com/amp/haber/...-satilik-liman

5. Geriye dogru 10 sayfa okudum dün ilginç bu fiyatta olması gerçekten sabah az da olsa heybeye attım ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Geriye dogru 10 sayfa okudum dün ilginç bu fiyatta olması gerçekten sabah az da olsa heybeye attım ...
    Hoş geldin dostum. Borsanın çok nadir kalan ucuz hisselerinden biridir eggub. Varlıklarının değeri en az 1 milyara dolar olmalıyken 4.5 milyar da işlem görüyor. Aslında 4 milyardan işlem görüyor, kasadaki parayıda hesap edersek

Yani %1000 potansiyel barındırıyor bana göre. Sabır ve zaman gerektirebilir bu süreç ama uzun vadeli yarırımcı için bulunmaz bir nimet

Küçük çocukları olanlara tam kumbaralık bir hisse bence. 30-40 yaşlarına gelince finansal özgür olurlar bana göre

7. arkadaşlar ben de bu gün istediğim miktarda olmazsa da alabildim...bu gün sabahtan beri deli gibi alan deniz yatırım benim.... elimdeki ereğli hissemden bir miktar satmak zorunda kalacağım...önceleri kocaer,ereğli ve megmt arasında gidip geleceğimi söylemiştim...bu üç hisseye egegübre de dahil oldu...ben orta ve uzun vadede bu dört hisseyi de beğeniyorum...kalıcı olarak hangisinde kalacağız bilmiyorum...ama hangisinde kalırsam kalayım gam yemem...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 543/965 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •