Bu arada gerçekten borsa ilgili fikrini , gerçekten alakalı haberleri paylaşan arkadaslara teşekkürler. Gün içi isten vakit buldukça buraya bakıyorum ve böyle yorum ve haberler çok faydalı oluyor.
Kısacası, sağolun varolun.
Bu arada gerçekten borsa ilgili fikrini , gerçekten alakalı haberleri paylaşan arkadaslara teşekkürler. Gün içi isten vakit buldukça buraya bakıyorum ve böyle yorum ve haberler çok faydalı oluyor.
Kısacası, sağolun varolun.
Bence son derece politik cevaplar verdi.
Hatta Hamas'la ilgili çok sert soruya, verdiği cevapta adını bile anmadı.
Burada terör örgütü olarak görmüyoruz demişti.
Ama orada adı bile anılmıyor.
Alman Gazeteci hastaneye kaldirilmis![]()
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
İsrailli ailelerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'yardım edin' mektubu
İsrail'in Gazze'ye yönelik katliamı 42 gündür aralıksız sürüyor. Hamas'ın elindeki İsrailli rehinelerin aileleri de sık sık hükümetlerini protesto ederek seslerini duyurmaya çalışıyor. İsrail yönetiminden umduğunu bulamayan aileler, bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan'a devreye girmesi için mektup yazdı.
adam süzme salak ...
tohatcı git başka yerde kendini tokatla len.
Fatih Altaylı: "Gidiyorlar..."
"Volkswagen Türkiyede üretim yapmak için dev bir fabrika kuracaktı, sonra aniden hiç nedensiz bir şekilde VW yatırımdan vazgeçti.
Honda, İzmitteki fabrikasını kapadı, kapamakla kalmadı, fabrikayı da içindekilerle birlikte sattı ve Türkiyeyi terk edip gitti.
Ford, Türkiyeye yapacağını açıkladığı 1 milyar dolarlık bir yatırımdan vazgeçtiğini bir süre önce açıkladı.
Dün de Türkiyede 112 yıldır faaliyette bulunan BP, Türkiyede yatırımlarını ölmüş eşek fiyatına satarak Türkiyeyi terk etti.
Birkaç yıl önce Londrada bir "charity" yemeğinde tanıştığım bir beyefendiden "Biz Türkiyede iş yapmaya alışkınız ama hukuksuzluk nedeniyle kendimizi güvensiz hissettiğimiz bir dönem yaşamamıştık" yanıtını almıştım.
Bu kadar çok yabancı firmanın, böylesine peş peşe Türkiyeâden çıkması hiç ama hiç hayra delalet değildir.
Sermayeye "Giden gider kalan sağlar bizimdir" diyemezsiniz.
Dediğiniz zaman bir de bakarsınız ki elinizde hiç sağ kalmamış!"
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri