Sayfa 548/1023 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,377 - 4,384 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Valla artık şaka neyin ! algılıyamıyorum, sayın basgan ! bile short yapıp 4.88 den malı verdikten sonra ben kendimden dahi şüphelenmeye başladım.
    yerine koydum onda sıkıntı yok 1.000 dolart zarar yazdım
    bir halt olacağı yok.

2. Yakındır.. döviz bulundurmayla uzun namlulu silah bulundurmanın aynı anlama getirilmesi.

3. Panik yok . 5330-5340 arasından geri döner.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yerine koydum onda sıkıntı yok 1.000 dolart zarar yazdım

Teknik olarak Max -Min fiyat aralığı nedir acaba ?

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Ülkeler batmaz insanlar batar merak etmeyin tedbir aldıysanız eni sonu düzlüğe çıkarsınız.
    Tedbir tedbirde bu kriz öyle birkaç ayda bir kaç yılda bitecek bir şey değil dostum.
    Kenarda 10 yıllık stoku olana bir şey diyemem. Ama onların bile güvenlik sorunu olacak.

6.  Alıntı Originally Posted by TRON Yazıyı Oku
    İnsider alışı mı biter.
    Mevlam ülkemizi korusun.
    Koruması için Mevlanın bildirdiklerine uymak gerekmez miydi? Yoldan çıkan toplumlar bi müddet sonra helak olur.

7.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Koruması için Mevlanın bildirdiklerine uymak gerekmez miydi? Yoldan çıkan toplumlar bi müddet sonra helak olur.
    Niyeyse amerika, batı şeytanı helak olmuyor. Olan müslüman topraklara oluyor.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Yurt içi panik alımlarını ancak sermaye kontrolleri kesebilir. O nedenle yüksek faiz ile bu noktaya gelmeden bu havanın dağıtılması en hayırlısı gibi. Yüksek faiz tercih edilmiyorsa da bir an evvel kısıtlı sermaye kontrollerine geçilmeli. Zira bu ikisi yapılmadığı sürece genele yayılmış bir iflas dalgası oluşabilir.
    Zamanında sermaye kontrolünden bahsettiğimde pek ihtimal vermiyordunuz. Hayırlısı...

Sayfa 548/1023 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •