Sayfa 550/1019 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 4,393 - 4,400 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    16 civarında
    daha net yazayım:
    11 ocak 15.92
    12 ocak 15.77
    13 ocak 15.78
    14 ocak 16.25
    selam arbitrjlarda var mı peki %30-40 mevduat karşılığı olan ..

Dun kucuk sanayi den gecerken lokanta dan paket yapip evde yedim ogle yemegini
    fiyatlar
    lahmacun 24
    durum adana 37
    porsiyon adana 58
    icecek almamak yada covid endisesi ile evde yedik...

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Eşle sevgilinin ikisiyle değil sadece biriyle
    Hani eşiyle döner yemeye gelirsen 20tl sevgilimle gelirsen 15tl ikisiyle gelecek kadar delikanlıysan bedava diye bi ilan vardı ya biz o kadar delikanlı değiliz 20 tl yeriz döneri kalkarız.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Bankaya zaman ayirip kapidan hes kodunuzu okutup sira bekleyip cuzdani aliyorsaniz
    siz emekli olmalisin auhuaha

He bende emekliyim ama hala para alamayan eyt li emekliyim
    issiz eyt li ev eytlisi...

Alıntı Originally Posted by indians Yazıyı Oku
    iyi akşamlar parasının adresini sık değiştirenlere bir sorum olacaktı..siz internetden e mevduat şeklinde her açtıgınız hesap için gidip banka cüzdanı alırmısınız ? ben hala bu takıntımı pek geçiremedim de acaba gereksiz kuruntumu yapıyorum..aslında vadesiz hesaplarımın cüzdanı var vadeliyi kapatınca otomatık oraya düşecek para onun cüzdanıda elimde olmus oluyor sonucta her defasında vadeliyi almaya gerek yok diyorum ama dedigim gibi biraz eski kafalık var işte sizde bakıyomusunuz bu duruma veya önemli midir acaba ?

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Annemler her sene eskiden emekli maaşıyla bodruma 5 yıldızlı ultra lüks tatil yapardılar 7 veya 10 gece ame ölü sezon Haziran ayında

Şimdi aynı tatile gitse aynı tarihte 77000 TL 6 gece olursa oda .

Yaz ortasında aynı otel erken rezervasyon 6 gece 150 bin TL .

Otellere bu paraları veren kim var aklım almıyor.
    Mantık vs hiç kalmadı
    Yapabilecek için 145bine sıfır karavan al ,5bine çeki demiri..
    Hoşuna gitmezse yazın kalanında kiraya ver, sonrada 120bine sat..

Tevekkeli gecen yil bizim sitede biri bi villa kiraladi 30gun icin 30bin tl (agustos ayinda)
    yeme yok icme ye hic bisi yok 2 yetiskin bir ufak kiz cocuk...
    ufaklik araba park edilirken araba icinde bana kish kisk filan yaptiydi, dedim kim bunlar yahu...

ama havuzda kizina ozel yuzme hocasi tutunca sitede olaylar cikti tabe hehe
    NOT> noktalama isaretlerinden sonra tek bosluk ideal olandir ve yapilandirildi

Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Uçtu ki hiç sorma kardeşim. 2 yetişkin 2 çocuk 5-6 gece 30-35 bin tl. Daha orta karar bi yer bakayım dedim gecelik 2750-3000 tl. Araçla gideceksek yakıtı hariç. Uçakla bilet fiyatlarını katmadım bile.
    Vay arkadaş ya 365 gün sabahtan akşama kadar çalış bi tatilimiz vardı çoluk çocuk onu da elimizden aldılar.
    6 gece 365 günde 6 gece için 25-30-40 bin tl otel fiyatları. Valla biz ölmüşüz ülke olarak ağlayanımız yok.

Bunu amerika da su anda caylak ihtiyar youtube kalani yapiyo miss gibi amerikayi geziyorlar donerken de satip usd farki ile de tr de tatile devam...

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Yapabilecek için 145bine sıfır karavan al ,5bine çeki demiri..
    Hoşuna gitmezse yazın kalanında kiraya ver, sonrada 120bine sat..

Görüyorsun değil mi BOSPOROS reis ? Yani diyorlar ki her koyun kendi bacağından asılmaya devam etsin
    Ölen ölür kalan sağlar bizimdir ! Hiç Reddit GameStop olaylarından falanda esinlenmemişler.
    KY örgütlenince neler olabileceğini anlamamışlar.
    Böylelerine senin şu meşhur noel tatilindeki büyük balinalar napıyordu bi anlatıver
    Gelsin artık şu big crash ta milletin aklını başına devşirsin !

Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Hocam yanlış anlama ama bunlar biraz boş muhabbetler. Bu ülkede hangi konuda organize bir hareket edilebildi ki biz mevduatçılar olarak bir araya gelip ortak hareket edeceğiz? Kim kime güvenerek hangi protestoyu yapacak? Bu ülkede 10 kişi sokağa çıkar, 1 mahalle ilerlerler, sayı 5e düşer, 2. mahallede 2'ye düşer sonra tek kişi kalır. Burada insanlar dert ortaklığı kuruyor başka bir şey değil, derdini paylaşıyor deşarj oluyor. Ortak bir menfaati varsa o noktada fikir alışverişi yapıyor. Bundan daha ileri gitmez buradaki irade. Hiçbir alanda sadece burada değil.
    Bir kere iktidara güvendik, yani güvenmek değil de tahmin yürütmek diyelim. Seçime girmeden dövizde abuk subuk işlere izin vermezler dedik ama kendilerini ve yancılarını ihya etmeyi uygun gördüler ülkeyi bitirme uğruna. Bu kadarını düşünememiştik. Madem uzun vade bağladık, bu noktadan sonra bu iğrenç enflasyon karşısında ne kadar fazla faiz alacağıma bakarım. Ne kadar koparabilirsem benim için kardır. Yarım puanın bile hesabını yaparım, kavgasını veririm. Mevduat döner, parayı cebime koyarım sonra da aldığım dersler çerçevesinde hareket ederim.

8. Karavan süper olay. Bu aralar çok da moda. Yalnız kamp yerleri pek ucuz değil diyorlar artık. Kampsız bölgelerde de güvenlik sıkıntı olabilir.

Sayfa 550/1019 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •