Sayfa 552/1252 İlkİlk ... 524525025425505515525535545626026521052 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 4,409 - 4,416 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bahri dolar sakince durduğu yerde duruyor. Deli dana gibi kafasını sağa sola vuran yerlere atlayan TL.
    alışkanlık işte doğru ! Hoşgeldin beşgittin faizi ile uğraşmak yerine çeyrek yarım altın biriktirsem şimdiki durumdan çok daha fazla kafam rahat olurdu

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    alışkanlık işte doğru ! Hoşgeldin beşgittin faizi ile uğraşmak yerine çeyrek yarım altın biriktirsem şimdiki durumdan çok daha fazla kafam rahat olurdu
    Yerli ve milli hükümet var diye tl de takılı kalmış olabilirsiniz... :-) Tl de yerli ve milli paramız çünkü...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    olurmu yaw, dolar değerleniyor, baksanıza bütün em paraları %10 düştü biz yine iyiyiz %5

4. yarin aciklanacak pakette kanal istanbul hizlandiriliyomus filan ne komedi olur..

biz sikilastirma beklerken harcama odakli paket aciklarlarsa yine dolar firlar gider.

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Dostum Bahri, vade durumunu bilmiyorum ama benim yarın 2. Gün vadede, vadeyi bozup gözümü karartıp 1/2 girmeyi düşünüyorum, en ters durumda düşse düşse nereye düşecek, yalnız faiz artışı olası o da yaparlarsa etkisinin çok kısa olacağı aşikar, diğer olumsuzlukların hiçbirinde kısa vadede
    Gelişme olacak gibi değil
    Faiz artışı kaçınılmaz da nezaman yapılacağı ve kac bp olacağı önemli.

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    yarin aciklanacak pakette kanal istanbul hizlandiriliyomus filan ne komedi olur..

biz sikilastirma beklerken harcama odakli paket aciklarlarsa yine dolar firlar gider.
    6 olur mu??

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Faiz artışı kaçınılmaz da nezaman yapılacağı ve kac bp olacağı önemli.
    Bende size katılıyorum ama artık oran ne olursa olsun, olumlu bir etkisinin olacağını düşünmüyorum.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

8.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    6 olur mu??
    Geçer. 1000 bp faiz lazım en az. Bu ateş sönmez.

Sayfa 552/1252 İlkİlk ... 524525025425505515525535545626026521052 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •