Sayfa 553/1012 İlkİlk ... 53453503543551552553554555563603653 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 4,417 - 4,424 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ben de şimdi bir hedef verecektim de başım belaya girer diye urktum. Hadi bakalım hsbc ye karşı Alper
    Endeksteki baskının bir sebebi de bu.
    Tüpraş ve doğal olarak Kchol...Kchol negatif olunca da piyasa ekstra temkinli olur..

12 aylık 73 lira hedef ,seneye dolar 40 lira olsa 1.80 dolar yapar.
    Tüpraş şu an 5 dolar....
    Saçma sapan bir rapor...
    Diğer hisselerde de böyle tavsiye olsa ülke batacak diye düşüneceğim. Aksine bir sürü al tavsiyesi de vermiş..

Bence Tüpraş uzun vade için toplanacak..Ama baskı da olacaktır. Ağalar malın tekrar ucuz olarak kendilerine dönmesini istiyor olabilir..

altıns1 olan varmı..

ucuyeh...

bi parti daha aşşağı yapar benim bildiğim pala..

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    altıns1 olan varmı..

ucuyeh...
    Mal gibi baktık,gerçi kimse geleceği bilemez
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Endeksteki baskının bir sebebi de bu.
    Tüpraş ve doğal olarak Kchol...Kchol negatif olunca da piyasa ekstra temkinli olur..

12 aylık 73 lira hedef ,seneye dolar 40 lira olsa 1.80 dolar yapar.
    Tüpraş şu an 5 dolar....
    Saçma sapan bir rapor...
    Diğer hisselerde de böyle tavsiye olsa ülke batacak diye düşüneceğim. Aksine bir sürü al tavsiyesi de vermiş..

Bence Tüpraş uzun vade için toplanacak..Ama baskı da olacaktır. Ağalar malın tekrar ucuz olarak kendilerine dönmesini istiyor olabilir..
    HSBC'nin bir önceki TUPRS raporu hisse 430'lardayken gelmişti. 340 TL hedef verdiler. Sonra depremdi, seçimdi derken borsa göçtü. O arada TUPRS önce 650'ye gitti, sonra bölünüp 80,629'dan işlem görmeye başladı, oradan da 166'yı gördü..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Muhabbetlere bak saçmasapan kolpa muhabbetler. Sen git sevabı paylaşırız, Ben gideyim paramı sen ver falan filan... Sayin yönetim şu saçmalıkları kaldırın lütfen. Filistin in de İsrail in de... mIRC forumları gibi...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Geçmiş mesajlarına baktım bir şey göremedim.Hani viob-bıst100 hakkında da bir şey yok..Ama HAMASA acayip saldırmışsın.

Misafir kıvamında ortama gelipte ahkam kesenlere,forumun eskilerine hat bildirenlere... .Sen SÖYLE AĞAM,KONUYU BELİRLE biz konuşalım.

NE YAZALIM ,NE KADAR YAZALIM...

7.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    HSBC'nin bir önceki TUPRS raporu hisse 430'lardayken gelmişti. 340 TL hedef verdiler. Sonra depremdi, seçimdi derken borsa göçtü. O arada TUPRS önce 650'ye gitti, sonra bölünüp 80,629'dan işlem görmeye başladı, oradan da 166'yı gördü..
    Kurumların raporları düzenlerken samimiyetine inanmıyorum bazen..Farklı işler çıkabiliyor altından..
    Olumsuz yönleri varsa yazarsın ama rafinerinin değeri belli...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Burada 7 kere TUPRAŞ/PETKOM grafiğini attım..TUPRAŞ pahalı petkm ona göre ucuz demiştim...

HSBC 70 demiş...

Ha..endekse verseler PETKM de dağılır o ayrı.

Sayfa 553/1012 İlkİlk ... 53453503543551552553554555563603653 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •