Sayfa 557/1001 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,449 - 4,456 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Anlaşmalı kurumlar hangileri. ziraat yatırım hesabının gördüğünüz linkini verebilirmisiniz
    Ziraat bankasi internet şubesi veya mobil şubeye şifre ile giriş yaptıktan sonra, yatırım-fon alış kısmından ziraatın kendi ve anlaşmalı diğer kurumların fonlarının saat 18den sonra güncel fiyatlar görülüyor. Ziraat bankasında yatırım hesabınız yoksa göremezsiniz. Anlaşmalı kurumlardan biri, mükafat pörtföy, bu kurumun fonlarınında 18 den sonra ziraat hesabindan güncel fiyatlar görülebiliyor. Bir diğeri de qinvest olması lazım. Bunlar benim tespit ettiğim.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    EİB-GMA-FID -ZPE-OPH ilk aklıma gelenler
     Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    EIC'i de ekleyelim EIB yalnız kalmasın dostum.
    Eklendi

3.  Alıntı Originally Posted by oldskool Yazıyı Oku
    ZPE yatırımcı sayısı spkya göre anormal bir hareket yok gibi.

Teşekkürler, mümkün ise grafiğin bulunduğu linki rica edebilir miyim hocam.

Fonun tefas sayfası ile SPK arasında yatırımcı sayısı olarak farklı. Ben ilk olarak Tefas tarihsel verilerden baktığımda fark gördüm ama SPK diyorsa doğrudur.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Ziraat bankasi internet şubesi veya mobil şubeye şifre ile giriş yaptıktan sonra, yatırım-fon alış kısmından ziraatın kendi ve anlaşmalı diğer kurumların fonlarının saat 18den sonra güncel fiyatlar görülüyor. Ziraat bankasında yatırım hesabınız yoksa göremezsiniz. Anlaşmalı kurumlardan biri, mükafat pörtföy, bu kurumun fonlarınında 18 den sonra ziraat hesabindan güncel fiyatlar görülebiliyor. Bir diğeri de qinvest olması lazım. Bunlar benim tespit ettiğim.
    Çok teşekkür ediyorum. Sağolun.

5.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Teşekkürler, mümkün ise grafiğin bulunduğu linki rica edebilir miyim hocam.

Fonun tefas sayfası ile SPK arasında yatırımcı sayısı olarak farklı. Ben ilk olarak Tefas tarihsel verilerden baktığımda fark gördüm ama SPK diyorsa doğrudur.
    Webde mevcut değil, kendi pcmde.

6. Hazine ve Maliye Bakanlığı, DİBS takas ve saklama hizmeti için Euroclear Bank ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Bakanlığın duyurusu şöyle:

"Devlet İç Borçlanma Senetleri’ne (DİBS) takas ve saklama hizmeti verilmesi hususunda yabancı merkezi saklama kuruluşu (YMSK) Euroclear Bank ile mutabakata varılmıştır.

Euroclear Bank saklama özelliği ile yurt dışı yerleşiklerin; TL, dolar, euro ve altın cinsi Türk tahvillerine erişim sağlayabilme kabiliyetleri artacaktır."

7. Bu ne anlama geliyor arkadaşlar

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Bu ne anlama geliyor arkadaşlar
    Tahvil ve bono piyasası daha da derinleşecek.
    Bolivyalı amcam bizim tahvili ucuz işlem maliyetleriyle alacak.
    Bizim işimize gelir.
    Tabii alan çok olursa.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 557/1001 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •