Originally Posted by Webster İnek obasiiii uyaaaaaaan Günaydın oynakbeyi. Obabaşı gelmemiş daha
günaydin eskisi gibi yazamicam burayı takip edip yazarken işlem kaciriyorum herkese bol kazanclar
Originally Posted by onur1064 günaydin eskisi gibi yazamicam burayı takip edip yazarken işlem kaciriyorum herkese bol kazanclar Aha obabaşı bizi terketti
Originally Posted by Foçabeyi Aha obabaşı bizi terketti Edemez Gelir merak etmeyin 😀
Geriye dönük bakınca tavan hisseleri yakalamışsınız masallah Spek hisseler var bağlantı sağlam galiba günün çorbası ne?
Originally Posted by eaw Geriye dönük bakınca tavan hisseleri yakalamışsınız masallah Spek hisseler var bağlantı sağlam galiba günün çorbası ne? Kalbim temiz eaw İcime doguyor icime
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Originally Posted by Webster Kalbim temiz eaw İcime doguyor icime Şu içini bana dök gurban bak daha köroğlu filistin var sırada anlıyon yani cep dolu olmalı😉
Originally Posted by eaw Şu içini bana dök gurban bak daha köroğlu filistin var sırada anlıyon yani cep dolu olmalı😉 Acilsin bakalim Bugun atesli bir gun olacak gibi Soganda yumusuyor
Forum Rules
Yer İmleri