Originally Posted by
Serkan74
Güzel takip ediyorsunuz tebrik ederim [emoji1]. Risk almayı sevmem doğrudur. Yıllık plan yaparım tüm portföyün %60 isyat kalanı dolar, TL mevduat ve diğer hisseler olarak paylaştırmıştım. Fiyat .74 olduğunda planladığımın üzerinde alım yaparak isyat miktarı tüm portföyün %80 ine ulaşmıştı ve .78-79 dan çıkarak agirligini azalttım. .88 tekrar çıkarak %40 agirliga ulaştık.
Hesabı güzel yapıyorsunuz ama atmadığınıza nokta aylık mevduat faizleri %2 civarı. Yani ben geçen ay .88 den sattığımdan %2 kar elde ettim. Zaman nakitden yana işliyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
düşüncelerinizi ilgi ve saygıyla takip ettiğim birisiniz. izninizle ben de şöyle bir yaklaşımda bulunayım: 0,73den tuttuklarını 0,78den vermeyerek, hatta 0,78den de ağırlık arttırarak devam edenler de şu an (extra) ödülünü almış durumda. ha fiyat geri gelebilir, bu risk her zaman var tabii ama burada temettü hedefiyle bekleyenler zaten lot bazında alacağı kiranın yüksek olmasına bakmalı. oyunun içinde olmak güzel ama, fiyatı ederinin çok aşağısına geldiği için evi her an satma düşüncesi olanlar zaten planını farklı yapmalı. sonuçta temettü sonrası ana paranın alınan temettüye rağmen çok daha aşağılara gelme riski var. işte burada kira gelirini çok daha yükseltmek isteyenler önceki kiraları da portföye eklerken, evin ederinin daha da düştüğü, düşeceği algısıyla hareket edenler evi elden çıkarma derdine düşerler. işte gerçek risk ve kazanç da burada bence.
saygılar.
G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann
Yer İmleri