Sayfa 564/1252 İlkİlk ... 644645145545625635645655665746146641064 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 4,505 - 4,512 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. bu haftaki deger kaybıyla yılbasından beri baktıgımızda arjantini geride bıraktık 1.sıraya yerlestik sanıyorum ...yoneticiler sirketlerin kur riski yok demeye devam etsinler ..bu sabah mahalleden bir arkadasla karsılastım napıyon neediyon derken 4 gundur ise gitmiyorum 24 kisi ila beraber isten cıkartıldım dedi ...kendisi depo muduru 17 yıldır aynı yerde calısıyor yasa baglı emekli olamayanlardan ...sirketi ithalat agırlıklı calısan bir sirketti ..simdi bu adamın 3 cocugu var 2.si universiteli biri liseli ..napacak bu adam masrafları nasıl karsılayacak ...1000 lerce insan issiz kalacak bu gidisle ....kuru bilerek yukselt kurun yukselisinden ulke kurtulacak diye medet um insatcılar para kazansın diye 80 milyonun istikbalini tehlikeye at ...cıkın dısarıya bir gezin sokaklar bombos avm ler bombos hatta o en cok market sayısına sahip marketler bombos insanlar para harcamıyor iste bu dolar heryeri etkiliyor .yazık diyorum cok yazık .

2. Çeşitli kampanyalar sürdürülüyor, kulak asmayın; onların dolarları varsa bizim de halkımız, Allah'ımız var-Erdoğan

https://tr.investing.com/news/forex-...erdogan-530985

3.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    sayın bahri döviz başlığında yazmaya başlarsın artık,
    seni açmaz buraları....
    serdar bey sizde kusura bakmayın safça faiz artışını savunup sizi belki kırdım

4.  Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    Çeşitli kampanyalar sürdürülüyor, kulak asmayın; onların dolarları varsa bizim de halkımız, Allah'ımız var-Erdoğan

https://tr.investing.com/news/forex-...erdogan-530985

Reis başkan bir harika,
    yoklukta yine Allaha sığınıyor,

sanki Ahiret de altın,dolar,tl,tahvil ,borsa var
    sanki seçimlerde Halife seçtik..

Reis başkan dik dur eğilme,
    bu millet seninle....

Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

5. Bütün bankalar kur farkını 4-5 kuruş yaptı neden öyle oldu?
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    serdar bey sizde kusura bakmayın safça faiz artışını savunup sizi belki kırdım
    sorun yok,
    inanın ki kırılma falan yok
    sonuç da hepimiz aynı gemi deyiz.
    fikir ayrılıkları her zaman olur.

siz benim kardeşimsiniz.

Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

7.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Bütün bankalar kur farkını 4-5 kuruş yaptı neden öyle oldu?
    Fx de bile spreadler çok yüksek .Bankalarda etkileniyor doğal olarak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. kur artışı yahancılara konut satısını patlacak turuzmi patlatacak diye yapılıyor be brader o zaman sedyol insaat turzm bilmem ne ile payas insaat neden borç otelemesine gidiyor ...turzm ve ev satısı patlayacaksa bunlar ne ? oyleyse bu kur artısı kimin icin ne amacla yapılıyor ?

Sayfa 564/1252 İlkİlk ... 644645145545625635645655665746146641064 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •