Sayfa 57/309 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 449 - 456 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Hoppp babasultanmısın nesin ben ne mahoneyim nede baba ne anasultanım ayıp oluyor

2. Bu 35 kuruşta ne kadar satıcı kaldı nalet kağıtta

3.  Alıntı Originally Posted by puky Yazıyı Oku
    Ne kottan atılması arkadaşlar bende kalp var[emoji23] Dün ilk defa bi kağıtta maliyet düşürdüm.yapmayın böyle.daha bizim memsanın tahtası açılacak diye bekliyoruz biz.buna bişey olmaz bence.bu arada 2019 memsanın ve aneltin yılı olacak bence.ytd tabikide.kalın sağlıcakla.aklınıza getirmeyin böyle kötü şeylet
    memsanin ayrılma hakkından mahkemeye verenlerin sonucu belli oldumu.bilginiz varmı acaba.5 yıl önce acmislardi.patron ödeyemedi ya ayrılma hakkini

4.  Alıntı Originally Posted by acedemiaa Yazıyı Oku
    Bu ne kargaşa ne !!!!!kottan atılması!!! Bimeks eksi 500 milyon 20 yıldır Anel telekomdan daha az parası olanlar gözaltında bu hisse neden kottan atılacakmış,,,zerzekkiğin gereği yok günah .mahkeme mi açmış bu salak"""""""" mahkeme açan daha dikkatli olur,,,.Patron ne derse o olur.Patron varken bina 6 milyar olsa ne olur!!!!!??hisse gene 30 kuruş olur.patron kar dağıtmaz parayı götürür gene kimse giremez korkar.Elimdeki 5 günde 170 bin aldığım hisseyi satsam alçak gücü yoktur bu kişilerin buralarda yazıp yazıp dururlar.Her yerde vardır bunlardan.Hem mahkeme kazandın Rıdvan param yok dedi ne olacak.bina açık arttırma satılırsa 5 te 1 fiyatına gider.ha senin 10 bin hisse alacak gücün yokken binayı alabilecek gücün varsa onu bilemem;;;;!!
    orkun o söznünü sana yedirrim adamsan yüzüme gel konuş ytd

5. param yok derse hakkımız binada kalır bilader aklın bu kadar çalışır senin birde hukuk okumuş sipastik işine bak koçum kotdan ben attırıyorum sende görceksin bugün üst yetkiler ile görüştüm ...ytd bir kalkarsın sabah yok kotda yandım anam dersin benim hakkım binada devam eder 5 yıl beklerim sonra kira alrım ytd

6. 05337735886 bu adamsan ara adam gibi soyle yada adresini ver ben gelirim sabah ytd

7. parası yokmuş 5 .5 milyon avro kira geliri 33 markası var .kenar mahalle borsacısınız siz size satmayın alın diye yalvaran benim 2 yıldır ytd ben koçum bu tahtada 5 yıl beklerim bügünde dayım aldı sen merak etme ytd

8.  Alıntı Originally Posted by mahoney Yazıyı Oku
    05337735886 bu adamsan ara adam gibi soyle yada adresini ver ben gelirim sabah ytd
    Usta iki kızdıralım seni dedik hemen enellemisin beni her yerden .o kadar maazimiz var.özür dilerim arada böle uğraştımmi güzel oluyor.kottan atılmazsa anasn.... Valla bıktım bu hisseden.bi ton zarar kendi essekligime ne işin var borsada

Sayfa 57/309 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •