Sayfa 573/965 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon
Arama sonucu : 7720 madde; 4,577 - 4,584 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    keko bi de mesal anlat dinlesinler seversin

fakir malıyla böbürlenir(parasıyla hava atar),asıl zenginlik itibardır ! itbarını paraya satmayanlara selam olsun

bak avanelerin hemen almış hisseyi yine nasılda savunma yapıyorlar tek kişiye karşı
    sayfayı kirletiyorsun dostum..burayı telegram sayfaları ile karıştırma...egegübrenin telegram sayfasını da kirletmişsin..orada da millet senden illalah ediyor...sürekli yaptığın gibi giden gelene küfürler etmeye başlamışsın...buranın huzurunu bana sataşarak bozma...varsa bir derdin gel berkosan sayfasına...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. çok bilmiş arkadaşım ben direnci yazdım senin gibi zıpladılar 63 den satış geldi mumlar iyi değil dedim şimdi niye ağlıyorsun
    telegram'a laf edip oaralarda takılan aldığın hisseleri gazlayıp pofpoflayan metiyeler dizen birisin sen çok temiz mi oluyorsun öyle yapınca ! çok komik adamsı yahu vallahi yazık bu yaşa kadar bu zihniyetle nasıl yaşadın acaba ben oradayım zaten sen gelmiyorsun kekocum

3. sana cevap yazmayacağım...buradakiler kimin ne olduğunu zaten biliyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

21 günlük ortalamalar tutmalı tutmazsa 50 garanti tutar gibi.YTD.

Eliyot 5 kademelik hareketin ilki RSİ 87 ye vurarak başladı gibi

Çanak katlam a hedefimiz ilk yer olabilir.YTd
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

5. Arkadaşlar objektif olmayı severim beni bilen bilir. Bardağın dolu kısmını anlattık epeydir. Dün için 63 lerden satış gelebileceğinide söyledik. Endex bütün güzel haberleri satın aldı. Notumuz 2 kademe artmasına rağmen tınlamadı. Çünkü içerden bu haberi alanlar çok önceden satın aldı. Endexte bir düzeltme olabilir

Eggub özeline gelirsek 52 lirada gap var, buraya bir çekilme mümkün görünmüyor. Gerçi 46 da var ama oraya gelmez, gelmemesi lazım. Gelirse zaten ben full portföy eggub taşırım. Yinede belli olmaz eggub tahtacısına 52 de gapı beklerken alır götürür hisseyi. Ters köşeleriyle meşhurdur malum

Agrasif arkadaşa ricam bu başlıkta bir daha yazmamasıdır!!!

6. zaten elinde hissesi de yoktur..sırf burada beni kötülemek için ve sayfayı kirletmek için geliyor...amacı bana hisse nette yazdırmamak...gittiğim her hisseye gelip ortalığı kirletmektir..bunu zaten defalarca ağzı ile söyledi...bu durumu moderatöre de ilettim...üç dört defa buna bir kaç günlük ceza verdiler ama caydırıcı olmadı...

7. 2 yıl içinde 1 milyar değer piyasa değerine ulaşmasını bekliyorum. Anlık piyasa değeri 128 milyar dolar

%10 aşağı riske karşın %800 yukarı potansiyel var bana göre

8.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    2 yıl içinde 1 milyar değer piyasa değerine ulaşmasını bekliyorum. Anlık piyasa değeri 128 milyar dolar

%10 aşağı riske karşın %800 yukarı potansiyel var bana göre
    TL diyecektin sanırım..

fiyatlama zamanla olacaktır...ama hisse oldukça agresif...bu düşüşleri düzeltme olarak görüyorum....düzeltme biter bitmez tavan serilerine başlayacaktır...çünkü dalga boyları çok büyük..buda iştahı gösteriyor...

Sayfa 573/965 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •