Sayfa 575/917 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 4,593 - 4,600 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by Levo Yazıyı Oku
    Bilançoyu incelerseniz,firmanın özkaynakları 310 milyon olmuş! Sermayesi ise 39 milyon yani bugün yönetim isterse %600 bedelsizi verebilir. Para ise firmada aktifi fonluyor.
    Ha bu Patronu savunuyorum anlamına gelmesin. Bir sürü yanlış yapıyor ky ya ama açıklanan karlarla ilgili sizin söylediğiniz ve efe nin yorumu hatalı Y.T.D
    Bunlar kutahya porselen den önce Keresteciler di kutahya porselen i aldıklarında ellerinde başka birşey yoktu şimdi güral cam güral kiremit güral makina tatil köyleri oteller güral porselen güral kiremit kutahya seramik güral viteifiye ve burdakileri aldıkları yönetim kurulu maasiylami yaptılar. Ve Enson kutahya seramik fabrikasını kendi oğluna sattı karşılığında porselen fabrikası aldı bizde yedik asıl karlari gizletip başka şirket dışı yatırım yaptılar. Bunlar gözle gorunenler.

2.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Bunlar kutahya porselen den önce Keresteciler di kutahya porselen i aldıklarında ellerinde başka birşey yoktu şimdi güral cam güral kiremit güral makina tatil köyleri oteller güral porselen güral kiremit kutahya seramik güral viteifiye ve burdakileri aldıkları yönetim kurulu maasiylami yaptılar. Ve Enson kutahya seramik fabrikasını kendi oğluna sattı karşılığında porselen fabrikası aldı bizde yedik asıl karlari gizletip başka şirket dışı yatırım yaptılar. Bunlar gözle gorunenler.
    İmzam� atarım....ve bunu nasıl başardı fakir.. benim dediğim de tamda bu....böyle şirket, böyle bilanço şöyle fk böle bilmem ne, denilen kağıt Otokar gibi olmalı ama ne gezer gözü hala 1.20₺ lerden ayırmıyor.. ytd...!!!

3. Sorun hissede değil. Sorun tamamen tahtayı yöneten grubun izlediği yol. Borsanın gerçeği bu grupların amacının para kazanmak gerçeği ise mutlaka buradan da birgün para kazanmak olacaktır. Çok ciddi bir psikolojik savaş yaşatıyorlar yatırımcıya.

4.  Alıntı Originally Posted by Levo Yazıyı Oku
    Bu arada Sayın İboağa, sürekli olarak biz ky’ların satmasını ister bir hali var. Merak ediyorum niye?
    Örneğin bu firma ile alakalı olmayan Ng recidence i sürekli yazıyor. Bu arada ona da Bilgi vereyim teslimler başlamış.
    Benim kanaatim Kutpo bilanço, borçluluk, karlılık ve iş alanı olarak borsa daki şu an. En iyi 10 kağıt atasındadır ancak çok sığ bir kağıt ve patron tahtayı yönetiyor! Bilanço ile oynuyor! İstediğinde Karı gizliyor. Ciroyu düşük gösterebiliyor vb.
    Kısaca sinirleri sağlam olmayana bu kağıt para kazandırmaz! Ama iboağa’nın söylediği gibi bir yapı da yok! YTD
    Patron hisseye istese yabancı ortak bulur ama bulmuyor cunku şirket karlı bilancolar da istediği kalemi gösteriyor çünkü hesap soran yok karışan yok yabancı sermaye ortak olsa bilanço gerçek rakamlar görürüz çünkü yabancı sermaye yönetimde her kalemi inceler denetler temettü şunu ister aile şirketi ile yabancı ortakli şirket arasında fark budur suan 4.30 alan şirket yabancı ortak olsa 10 üzeri olurdu.

5. Kutpo nun çok sert ve uçuk hareketler yapacak potansiyeli her zaman var. Bunu nasıl ne zaman ne şekilde yapacağı önemli. 1 ay içerisinde 4 TL den 9,4 TL ye götürülen hissede her şey normal karşılanmalı. 75 bin endekste zirvedeyken 125 bin endekste dipte sürünmek gibi

6. Borsa yla ters oranti yapacak sanırım

7.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Borsa yla ters oranti yapacak sanırım
    Buna bayağı gülerim [emoji3][emoji3][emoji3]ama düşen kanal sonu teyidini verdi bundan sonra eşşeğin huyuna kalmış [emoji23][emoji23]....ytd...!!!

8.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Patronla ilgili olarak yazdıklarınıza katılıyorum ancak NG grubu ile Güral Grubunu karıştırmışsınız!

Sayfa 575/917 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •