Sayfa 575/940 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 4,593 - 4,600 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    Sizce de listeye alalım mı Prof hocam?
    Liste işi sizde...
    Siz diyorsanız ekleriz elimizdeki listeye...
    Çünkü teknik deyer döner veya geçer...Ama temelde neler var o sizde...Temel analiz sizde...

2. Adem bey ve Esma hanımda katkıda bulunur belki...

3. Sizde bir hisseyi boşa sormazsınız...

4.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Liste işi sizde...
    Çünkü teknik deyer döner veya geçer...Ama temelde neler var o sizde...Temel analiz sizde...
    Sayın hocam bu hafta hareket yapmasını beklediğim/ düşündüğüm hisseler. Kendim bir izlemeye alacağım, bazı arkadaşlar BU HAFTA ÖNE ALIYORUM diyerek belirtiyor. Bir bakalım neler olacak
    Tamamen ytd

5.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    Sayın hocam bu hafta hareket yapmasını beklediğim/ düşündüğüm hisseler. Kendim bir izlemeye alacağım, bazı arkadaşlar BU HAFTA ÖNE ALIYORUM diyerek belirtiyor. Bir bakalım neler olacak
    Tamamen ytd
    İzleyelim bakalım...
    Teşekkür ederim...

6.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Liste işi sizde...
    Prkab, kablo ve sistemler a.ş. İsimli şirket, yer altına kablo ve sistemleri yapıyorlar, yakın zamanda teiaş tan ihale almış, ancak endeksin kötü anında olduğu için fiyatlamamış, sıkışan üçgende daralıyor, yukarı atma durumunda 15 Li fiyatlar hedefte, meril (hiç sevmem) ve vakıf tahta yapıcılar. Al-sat hisseyle oynayıpduruyorlar. İzlemeye aldım, bakacağım hocam.
    Tamamen ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    PRKAB ; 13.09 kapanış...
    DİRENÇ ; 13.51 - 14.00...
    DESTEK ; 12.86 - 12.54...
    Yukarıda ; 14.00 kanal direnci takip... geçerse ; 14.16 - 14.89 - 15.44 takip edilmeli...
    Aşağıda ; 12.54 desteği önemli...
    Y.T.D.
    Ozaman ; 15.44 takip edilmeli...
    Y.T.D.

8.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Liste işi sizde...
    Ceoem, şubatta başlayan sermaye artırımını 2. Kez yapmışlar 18 milyondan 100 milyona çıkmış, 2019 karını neredeyse 2 ye katlamışlar 9 aylık bilançosu çok iyi. Kendine 4 iştirak almış, son gaz gelişmekte olan bir şirket olarak gözüme girdi. Birçok süper etkinliği gerçekleştiren medya şirketi, kurumsal etkinliğe bakılırsa ne kadar iyi iş yaptıkları ortada. Bu şirketi de izlemeye aldım.
    Tamamen ytd

Sayfa 575/940 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •