Sayfa 577/927 ÝlkÝlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 4,609 - 4,616 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by umutabi Yazýyý Oku
    Olur mu aksi bir þey zaten ! Ülkede hukuk guguk dediysek o kadar da deðil be ! ulan burasý dingonun ahýrýmý ! Sosyal medya çoðunlukla iþin mokunu çýkarýyor. O laki o fiyatlardan birilerine iþlem yapýldý hepsi geri alýnýr , geçmiþte hazine bonosu piyasasýnda buna benzer bir iþlem yapmýþtýk bir saat sonra merkezden aradýlar o iþlemde hata olmuþ iptal ediyoruz dediler.
    Halk bankasýnda yapýlan skandal baþka bir ülkede olsa idi.!!
    Kýyamet kopardý.!!
    Genel müdür hemen istifa eder.!!
    Veya görevinden men edilirdi.!!
    Boþuna yazmýyoruz.!!
    Bunlar ölü soyucularý.!!!!
    Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!

Yok o kadar da deðil hepsini geri alýrlar eðer ki satým olduysa.
    O kadar da deðil denilen herþey oluyor. Olmaz denilen herþey oluyor. Sade vatandaþlarýn bir kýsmý da almýþ. Geri alýrlarsa onlardan alacaklar. Yandaþ kýsmý planlýdýr zaten. Kim olduklarýný açýklamayacaklar. Hesap da sorulamýyor. Bir haber var belki ABD'den. Alel acele yapmak zorunda kaldýlar bu operasyonu. Anlaþýlýrsa hata oldu der kapatýrýz konuyu demiþlerdir. Bunlarýn söylediði harften þüphe duyarým ben býrakýn kelimeyi cümleyi açýklamayý.

3.  Alýntý Originally Posted by Arc en ciel Yazýyý Oku
    Kur fiyatlarý güncelleniyormuþ anlýk hataymýþ açýklamasý yapmýþ bir yetkili. Senin sürülerin inanýr bu açýklamaya. Hata, yanlýþlýk falan yok. Boþalttýlar bankanýn içini. Böyle düþünmek için bin sebep var aksini düþünmek için bir sebep yok.
    yahu bankanýn içi internet sitesi üzerinden mi boþaltýlýr sn arc.. iyice paranoyak olduk. normal ama

Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Alýntý Originally Posted by shorts Yazýyý Oku
    yahu bankanýn içi internet sitesi üzerinden mi boþaltýlýr sn arc.. iyice paranoyak olduk. normal ama
    Alel acele yapmalarýný gerektiren bir durum olmalý. Yoksa bu konuda ustalar usulünce yaparlardý. Her þey mümkün artýk hiçbir þeye þaþýrmamak lazým.
    Önce emeklilere sonra çalýþanlara maaþ ödenemeyecek dedim komþuma yok artýk dedi. Bayram öncesi maaþ alamadý emekli. Bayramdan sonra taze basýlmýþ banknotlarla ödendi maaþlar.
    Neyse reis büyük adam. Bu da geçer dedi. Ýçim ferah þu an ))

5.  Alýntý Originally Posted by Arc en ciel Yazýyý Oku
    Kur fiyatlarý güncelleniyormuþ anlýk hataymýþ açýklamasý yapmýþ bir yetkili. Senin sürülerin inanýr bu açýklamaya. Hata, yanlýþlýk falan yok. Boþalttýlar bankanýn içini. Böyle düþünmek için bin sebep var aksini düþünmek için bir sebep yok.
    Bankalardaki hesap hareketleri banka içinden teftiþ muhasebe iç denetim hazine ilgililerin þubeler vs gibi pekçok birimin takibindedir.
    Banka dýþýndan ise maliyesinden spk sýna bddk sýna kadar çok daha fazla denetim otoritesinin takibi söz konusu.. Dolayýsýyla komplo teorisine gerek Yok bu konuda.. belli ki muhtemelen ýt kaynaklý bir hata var. Ancak affedilir bir hata olmadýðý aþikar..
    Bu vahim hatadan daha vahim olaný ise böylesi bir hatadan yola çýkýlarak getirilen yorumlar.. mesela baþka bir ilginç yorum da sabit kura geçiþ provasý gibi birzýrva..

Demem o ki; piyasadaki güven bunalýmý baþtan ayaða içten dýþa tüm unsurlarý ve katýlýmcýlarý etkiler vaziyette..

Alýntý Originally Posted by effendy75 Yazýyý Oku
    Bankalardaki hesap hareketleri banka içinden teftiþ muhasebe iç denetim hazine ilgililerin þubeler vs gibi pekçok birimin takibindedir.
    Banka dýþýndan ise maliyesinden spk sýna bddk sýna kadar çok daha fazla denetim otoritesinin takibi söz konusu.. Dolayýsýyla komplo teorisine gerek Yok bu konuda.. belli ki muhtemelen ýt kaynaklý bir hata var. Ancak affedilir bir hata olmadýðý aþikar..
    Bu vahim hatadan daha vahim olaný ise böylesi bir hatadan yola çýkýlarak getirilen yorumlar.. mesela baþka bir ilginç yorum da sabit kura geçiþ provasý gibi birzýrva..

Demem o ki; piyasadaki güven bunalýmý baþtan ayaða içten dýþa tüm unsurlarý ve katýlýmcýlarý etkiler vaziyette..
    Olmasý gerekeni, ideali söylüyorsunuz. Þu anda yaþadýklarýmýz bu söylediklerinize engel.
    Adam þirket yönetiyor. Patron þirketi hem de. Herþey ona baðlý, o ne isterse o oluyor. Gerisi lafýgüzaf gerisi fasa fiso

Yok o kadar da deðil hepsini geri alýrlar eðer ki satým olduysa.
    Syn umutabi , y adam mahkemeye gitse satýþýn iptalini önleyemez mi? Sonuçta biri tezgaha mal koymuþ indirimli satýyor sen-ben de bu maldan alýyoruz.......

2001 de YKB de benzer bir olay yaþanmýþtý ,Millet kredi kartýndan ve sabit kurdan dolar çekmiþti...Banka iþlemleri iptal etmedi ama adamlarý fena si... miþti....

Alýntý Originally Posted by heval Yazýyý Oku
    Syn umutabi , y adam mahkemeye gitse satýþýn iptalini önleyemez mi? Sonuçta biri tezgaha mal koymuþ indirimli satýyor sen-ben de bu maldan alýyoruz.......

2001 de YKB de benzer bir olay yaþanmýþtý ,Millet kredi kartýndan ve sabit kurdan dolar çekmiþti...Banka iþlemleri iptal etmedi ama adamlarý fena si... miþti....
    kamu bankasýnda hiçççç bir þey olmaz. iþte bu yüzden devlet bankacýlýðýna HAYIRRR

Sayfa 577/927 ÝlkÝlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •