Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
O kadar da deðil denilen herþey oluyor. Olmaz denilen herþey oluyor. Sade vatandaþlarýn bir kýsmý da almýþ. Geri alýrlarsa onlardan alacaklar. Yandaþ kýsmý planlýdýr zaten. Kim olduklarýný açýklamayacaklar. Hesap da sorulamýyor. Bir haber var belki ABD'den. Alel acele yapmak zorunda kaldýlar bu operasyonu. Anlaþýlýrsa hata oldu der kapatýrýz konuyu demiþlerdir. Bunlarýn söylediði harften þüphe duyarým ben býrakýn kelimeyi cümleyi açýklamayý.
Alel acele yapmalarýný gerektiren bir durum olmalý. Yoksa bu konuda ustalar usulünce yaparlardý. Her þey mümkün artýk hiçbir þeye þaþýrmamak lazým.
Önce emeklilere sonra çalýþanlara maaþ ödenemeyecek dedim komþuma yok artýk dedi. Bayram öncesi maaþ alamadý emekli. Bayramdan sonra taze basýlmýþ banknotlarla ödendi maaþlar.
Neyse reis büyük adam. Bu da geçer dedi. Ýçim ferah þu an))
Bankalardaki hesap hareketleri banka içinden teftiþ muhasebe iç denetim hazine ilgililerin þubeler vs gibi pekçok birimin takibindedir.
Banka dýþýndan ise maliyesinden spk sýna bddk sýna kadar çok daha fazla denetim otoritesinin takibi söz konusu.. Dolayýsýyla komplo teorisine gerek Yok bu konuda.. belli ki muhtemelen ýt kaynaklý bir hata var. Ancak affedilir bir hata olmadýðý aþikar..
Bu vahim hatadan daha vahim olaný ise böylesi bir hatadan yola çýkýlarak getirilen yorumlar.. mesela baþka bir ilginç yorum da sabit kura geçiþ provasý gibi birzýrva..
Demem o ki; piyasadaki güven bunalýmý baþtan ayaða içten dýþa tüm unsurlarý ve katýlýmcýlarý etkiler vaziyette..
Syn umutabi , y adam mahkemeye gitse satýþýn iptalini önleyemez mi? Sonuçta biri tezgaha mal koymuþ indirimli satýyor sen-ben de bu maldan alýyoruz.......
2001 de YKB de benzer bir olay yaþanmýþtý ,Millet kredi kartýndan ve sabit kurdan dolar çekmiþti...Banka iþlemleri iptal etmedi ama adamlarý fena si... miþti....
Yer Ýmleri