Sayfa 578/612 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588 ... SonSon
Arama sonucu : 4890 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

1. tahta yapıcı doları düşüşünü bahane ederek 18 lere kadar mal toplamak için düşürebilir...sonuçta 40 gün önce 16,50 lerde geziniyordu...malınıza iyi sahip çıkın... tekfende de yeni nesil yönetime gelince çok güzel yükseliş olmuştu...

2. Daha önceki bir paylaşımda belirtmiştim bu şirketin teknik verilerle zerre alakası yok gitmemesinin tamamen aile içi çatışmalar mustafa selim yaşar vefat etti feyhan ile idil kızkardeşleri ile mustafanın eşi papaz oldular bu iş nerde nasıl çözülür umarım bu iş geçmişte UZEL makina vardı aynı sebeplerde güzelim firma battı gelin kaynana damat ikinci eş ondan çocuklar alayı birbirine girdi KOÇ holding mustafa koç vefat etti caroline koç direk yönetimde kadının sesi çıkmadı petuncular alayı dümenci top feyhanla. İdilde bakalım yasemin yaşarı nasıl ekarte edecekler umarım Filmin sonu iyi biter

3.  Alıntı Originally Posted by konkasor34 Yazıyı Oku
    tahta yapıcı doları düşüşünü bahane ederek 18 lere kadar mal toplamak için düşürebilir...sonuçta 40 gün önce 16,50 lerde geziniyordu...malınıza iyi sahip çıkın... tekfende de yeni nesil yönetime gelince çok güzel yükseliş olmuştu...
    Yönetim nasıl şekillenir sonuçta idille. Feyhan. Vede eşleri var Genel kurul dediler ama haber varmı asparagas haber gibi ses seda yok mala sahip çıkıyoruzda önümüz belirsiz gibi geçmişte kızlar holdinge yabancı ortak bakarlardı hep babaları karşı çıkardı abileri ile anlaşamıyorlardı fırsat bu fırsat hadi kızlar uçurun yaşar 'ı

4.  Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    Yönetim nasıl şekillenir sonuçta idille. Feyhan. Vede eşleri var Genel kurul dediler ama haber varmı asparagas haber gibi ses seda yok mala sahip çıkıyoruzda önümüz belirsiz gibi geçmişte kızlar holdinge yabancı ortak bakarlardı hep babaları karşı çıkardı abileri ile anlaşamıyorlardı fırsat bu fırsat hadi kızlar uçurun yaşar 'ı
    Yabancı oranı çaktırmadan artıyor,birşeylerin hazırlığıdır belki..

5.  Alıntı Originally Posted by misterV Yazıyı Oku
    Yabancı oranı çaktırmadan artıyor,birşeylerino hazırlığıdır belki..
    Nerden baktın pastasını atarmısın yabancı derken hangi kurumlar ben bulamadım

6. terzico yazıyı okudum teşekkürler paylaştıgın için...sıkıntılı bir süreç yaşanacak kesin olarak belli oldu ama sonu iyi olur umarım...bekleyip düşüşlerde almak için uğraşacam bakalım neler olacak...yılsonuda yaklaşıyor yakında bilanco gelecek temettüler açıklanacak umarım çok şok edici olaylarla karşılasmayız...

7. "23 Aralık perşembe günü olağanüstü toplanacak olan Yaşar Holding'in genel kurulu, 225 milyon 943 bin olan şirket sermayesinin yüzde 100 artırılarak 451 milyon 886 bin TL'ye çıkarılmasını gündemine alacak."

Herhalde onaylanmış galiba bedelli. Bedelli gibi alınması en zor kararı bile alabiliyor gibi gözüküyor. Olumsuz düşünseler ceplerinden 225 milyon lira koyarlar mı ki? Koymayanların payı düşer, kalanlarla devam ederler bence, sonra alt şirketlerde yeniden yapılanma, ortak alma düşünebilirler belki... Mesela yani. Ben Petun da değil Pnsüt teyim. Oranlarını ve fiyatını uygun gördüğüm için.

Sayfa 578/612 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •