Sayfa 578/614 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588 ... SonSon
Arama sonucu : 4911 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

1. Bu saate kadar her kademe de mal verdiler. Onlarda haklı kısa zamanda güzel prım yaptırdılar.
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Bugun hacım fazla önceki gunlere nazaran, sanırım bır mıktar realıze oluyorlar.
    Daha hacimli günler olmuştu... spk dan ufak bir ayar geldi ondan panik yapıldı gibi....
    Işin rengi yarın belli olur...

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Bugun hacım fazla önceki gunlere nazaran, sanırım bır mıktar realıze oluyorlar.
    Ortak kusura bakma hacim konusunda hakliymissin, en yüksek işlem hacmini yapmış... fiyat zirvelerde iken işlem hacmininde zirve yapması beni hep tedirgin etmiştir... Bugün için aşağı yönlü %5 de stop olurum. Kalan arkadşlara bol kazançlar dilerim...
    Asla yatırım tavsiyesi değildir

4.  Alıntı Originally Posted by kaybeden1 Yazıyı Oku
    Ortak kusura bakma hacim konusunda hakliymissin, en yüksek işlem hacmini yapmış... fiyat zirvelerde iken işlem hacmininde zirve yapması beni hep tedirgin etmiştir... Bugün için aşağı yönlü %5 de stop olurum. Kalan arkadşlara bol kazançlar dilerim...
    Asla yatırım tavsiyesi değildir

Dostum ben gerı döndüm maliyeti biraz daha aşağı çekerek. Sermaye düşük lot sayısı az olan senetlerdeki bu hareket devam ettikçe salsalar bıle fazla bırakacaklarını sanmıyorum.
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Dostum ben gerı döndüm maliyeti biraz daha aşağı çekerek. Sermaye düşük lot sayısı az olan senetlerdeki bu hareket devam ettikçe salsalar bıle fazla bırakacaklarını sanmıyorum.
    Hayırlı olsun... stop olmadık şuanlık... biraz ekran kapatmak lazım, çok oynak hareketler, insan sağlıkli karar veremiyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,010
    sırayla biniyorlar atlara.. sırayı yakalayan ihya olmuştur
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

7. Bıraz acele ettim gıbı. Hacımin beklenen seviye ye düşmesi lazım alım için. Ancak tahta sıg her şeye gebe. Dun bank of dan. 19 bın lot çıktılar, bugun 6000 civari alım var bu saate kadar.

8. gün..

Sayfa 578/614 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •