Bu saate kadar her kademe de mal verdiler. Onlarda haklı kısa zamanda güzel prım yaptırdılar.
Bu saate kadar her kademe de mal verdiler. Onlarda haklı kısa zamanda güzel prım yaptırdılar.
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Daha hacimli günler olmuştu... spk dan ufak bir ayar geldi ondan panik yapıldı gibi....
Işin rengi yarın belli olur...
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak kusura bakma hacim konusunda hakliymissin, en yüksek işlem hacmini yapmış... fiyat zirvelerde iken işlem hacmininde zirve yapması beni hep tedirgin etmiştir... Bugün için aşağı yönlü %5 de stop olurum. Kalan arkadşlara bol kazançlar dilerim...
Asla yatırım tavsiyesi değildir
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
Hayırlı olsun... stop olmadık şuanlık... biraz ekran kapatmak lazım, çok oynak hareketler, insan sağlıkli karar veremiyor
sırayla biniyorlar atlara.. sırayı yakalayan ihya olmuştur
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
Bıraz acele ettim gıbı. Hacımin beklenen seviye ye düşmesi lazım alım için. Ancak tahta sıg her şeye gebe. Dun bank of dan. 19 bın lot çıktılar, bugun 6000 civari alım var bu saate kadar.
Yer İmleri