Sayfa 579/1252 İlkİlk ... 794795295695775785795805815896296791079 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 4,625 - 4,632 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bugün vereceğimiz karar adeta geleceğimizi belli edecek çok zor bir karar bende düşünüyorum acaba tekrar girsem mi diye ama bir yandan da yine bugün ki açıklamaları takip etmekte yarar görüyorum çok zor bir gün allah hepimize yardım etsin
    sizin kullandığınız bankada da makaslar hayvani mi , sn bahri?

2.  Alıntı Originally Posted by Empyrium Yazıyı Oku
    nereyle pazarlık edicez, internet bankacılığı bu şekilde... iş bankası dahil diğer bankalara da baktım makas sanki mesai saati dışındaymış gibi..
    döviz bürolarında da aynı mıdır makas
    Şubeden işlem yapın, sadece bugün değil normal zamanda da daha küçük makasla işlem yaparsınız internete göre

3.  Alıntı Originally Posted by Empyrium Yazıyı Oku
    sizin kullandığınız bankada da makaslar hayvani mi , sn bahri?
    10 kuruş fark var akbankta şimdi baktım

4. Bankanın internet sitesinden dolar satmak istediğimde ; kur 6,20 iken banka 5,84 den alırım diyor. Şubeyi arayarak doları satmak istediğimi, fiksleyip imzaya geleceğimi söylediğimde biz şube olarak dolar al-sat yapamıyoruz artık dediler.
    O zaman dolarları hazırlayın elden alayım, döviz bürosunda satayım diyorum, 2 gün sonra alabilirsiniz diyorlar. Umutabi gibi fiziki de olmak varmış. Hiç beklenmeyen anda vuruluyoruz. Her yaşanan bir ders oluyor. Olsun , onların doları varsa bizimde halkımız, hakkımız varmış, bu da bize yetermiş. İnşaallah haklı çıkarız. Yoksa 10 yıl biriktir, 10 saatte ye işine dönecek.

5.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Şubeden işlem yapın, sadece bugün değil normal zamanda da daha küçük makasla işlem yaparsınız internete göre
    normal zamanda sıkıntı yok zaten... problem bugün de... ekstra bir talimat var sanırım bankalara..

6. açıklamalardan bir halt gelmez dolar 6.46 olunca merkez bankası müdahale etmediyse o seviyeye kadar dokunmaz beratın açıklamaları diyorsan boş onlar boş,erdoğan 100 günlük eylem planı olayı özetledi,fed,enflasyon,göstergeler,iran ambargo,yerel seçim 1 yıllık süreci düşünün ,artık oynaklık günde en az 20-30 kuruş dolar için buralar çok ucuz kalacak ayrıca tlde terste kalmaktansa dolarda terste kalmayı yeğlerim.

7.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    tlde terste kalmaktansa dolarda terste kalmayı yeğlerim.
    çok mantıklı..

8. bist 16.245 usd kadar geriledi...

burada destek vardı,
    buradan tepki alımları gelerek bist yükselişe geçti,
    bahanesi
    dolar bazında bist çok ucuzladı.

desteği de kırarsa bist uçurumdan aşağı yuvarlanan kaya görünümü verir...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Sayfa 579/1252 İlkİlk ... 794795295695775785795805815896296791079 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •