Yarın guzel bir gün olacak gibi
Yarın guzel bir gün olacak gibi
s.a. hayırlı günler olsun inş.
thy de turbülans çok yine..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
*Dünya Sağlık Örgütü: Omicron'un dünya çapındaki tehlike seviyesi çok yüksek olarak değerlendirilmektedir
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
16.90 dan aldim. Piyasa degeri 1.8 milyar dolara inmiş.... kabul edilemez.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yatırım tavsiyesi değildir.
Bir miktar alım yaptım, bu corona devranı sonsuza kadar sürmeyecek herhalde.
Omicronun etkisinin fasa fisodan ibaret oldugu ortaya çıktı. Daha 1 kisiyi bile öldurmemiş. Bu denli piyasalari bozmasi yanliş. Almanya lufthansa ne yapacak bakalım.bugun belli olacak.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yatırım tavsiyesi değildir.
Ben cuma günü şok tepki olduğunu düşünüyorum, çıkabilecek varyantlara eskisi gibi uzun süreli tepki olacağını düşünmüyorum. Keza dediğiniz gibi kıvırtmalar başladı öldürücülüğü düşükmüş ama bulaşıcılığı yüksekmiş vs diye. Eğer öldürücülüğü diğer varyantlardan düşükse insanlar tınlamaz bile.
Ülkeler çok anlık tepki veriyor. Dünya sağlık örgütü bile abartmayın demiş ama.....
DSÖ'DEN ÜLKELERE ÇAĞRI: ACELE ETMEYİN
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından yapılan açıklamada, Omicron’un virüsün diğer mutasyonlarından daha bulaşıcı olduğunu gösteren bir veri olmadığını aktarılmış, Omicron’un diğer mutasyonlara kıyasla daha şiddetli hastalığa, farklı semptomlara veya daha hızlı yayıldığına dair bir kanıt olmadığı ifade edilmişti. DSÖ, ülkeleri sınırlarını kapatmak için acele etmemeye çağırmıştı.
DSÖ, seyahat kısıtlamalarının Covid-19'un yayılmasını azaltmada rol oynayabileceğini fakat "hayatlar ve geçim kaynakları üzerinde ağır bir yük oluşturduğunu" belirtmiş, Omicron mutasyonuna ilişkin araştırmaların devam ettiğini aktarmıştı. DSÖ, ülkelere "gereksiz yere müdahaleci olmamaları ve bilimsel temelli bir yaklaşım benimsemeleri" konusunda tavsiyede bulunmuştu.
Son düzenleme : Engineer34; 29-11-2021 saat: 11:26.
Yer İmleri