Tskler Sn Cash.SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tskler Sn Cash.SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.
olumlu degil kesinlikle. dogus otomotiv tekrar yari fiyatindan geri satarsa ne yapacaksin? dogus otomotivin kasasindan para caliyorlar resmen. 3 sirket de kendilerinin oldugu icin yaptiklari sey yasal ama bu sirketler halka acik, siz bilancosunuz Boyle alt ust ederseniz bu hisseler taban yer. sirkete duyulan guven resmen yok oldu. spk'nin ceza vermesi lazim.
Tskler Sn CanozluSM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.
Halka açık bir şirketin parası halka kapalı bir şirkete yani patrona aktarılıyor,3 milyar özvarlıgı olan şirketi 5 milyara alım gösteriyor,tek kelimeyle ky soyuluyor.
DGHOL halka acık degil bildiğim kadarıyla,bu da ayri bir handikap,yani parayi kendine transfer ediyor ..
Eğer DGYY'nin o kadar degerivarsa başka şirketler satin alsin...
dün geceden beri kapkaç mağduru psikolojisine girdim.Paranın gittiğine mi yanarsın inandığın tüm değerlerin altüst olduğunamı bilemedim.
Bu olayın basına yansimasi saglanmali,yöneticiler müdahale edecek olsa,spk işlemleri iptal edip şirketten açıklama isterdi,yapmadığına göre soygun kabul edildi.Belki de onceden spk ile pazarlığı yaptılar,anlastilar...
Yer İmleri